IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rescaten tweets de Carles Puigdemont entre els anys 2008 i 2011 on afirma que es dirigeix a Barcelona

La seva compareixença al Parlament de Catalunya per ser investit president és un misteri

Imatge d'arxiu de Puigdemont
Carles Puigdemont, amb el mòbil quan era president de la Generalitat de Catalunya | CatalunyaDiari.cat

Dia d’incògnites, incerteses i estira-i-arronses al Parlament de Catalunya. La hipotètica investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat és tot un misteri i, segons ha revelat ‘El Confidencial’, Jordi Sánchez s’estaria postulant com a proper líder català.

Per destensar la corda, però, han estat molts els tuitaries que han optat per fer mofa de la situació fent ‘retweets’ de piulades que Puigdemont va fer l’any 2011 i el 2008. Amb una iniciativa que ja s’ha fet viral en altres ocasions —el cert és que el gironí és un gran amant de Twitter i Instagram—, l’expresident de la Generalitat ha creat una enorme confusió.

«Cap al Ple del Parlament»

Ha estat un dels ‘fakes’ del dia. Carles Puigdemont va piular l’any 2011 que es dirigia a Barcelona per assistir a un dels plens del Parlament de Catalunya.

Per situar-nos, però, aleshores el president de la Generalitat era Artur Mas i Puigdemont, molt lluny del paper altament rellevant que ocupa avui en dia, era l’Alcalde de Girona.

La situació avui en dia ha fet un gir de 180 graus i per això, que Puigdemont digui avui «cap al Ple del Parlament» pot arribar a generar una gran confusió en el si de la política catalana.

Carles Puigdemont, instants abans d'entrar al tren
Carles Puigdemont, instants abans d'entrar al tren | CatalunyaDiari.cat

 

«Cap a Barcelona amb el tren»

No contents amb la primera piulada, molts tuitaries han optat per seguir amb la confusió de la situació posant en relleu un tweet que Carles Puigdemont va fer el 5 de novembre de 2008. El gironí era aleshores regidor a l’Ajuntament de Girona i diputat al Parlament de Catalunya.

Per això mateix, aquest va aprofitar un dels seus múltiples desplaçaments a la ciutat comtal amb tren per traslladar-ho als seus seguidors de Twitter.

I ara aquests, com no podia fer d’altra manera, han aprofitat la situació d’incertesa al Parlament de Catalunya —Puigdemont, a Brussel·les, podria ser detingut només trepitjar sòl espanyol— per jugar amb aquesta divertida i confusa situació.


Comentaris

envia el comentari