La resposta d'una diputada del PSC a l'entrevista de Paluzie a 'TV3'

Pilar Rahola es va incorporar al tram final de la conversa amb Paluzie

Rahola i Paluzie en una entrevista a TV3 el 27 de juny de 2020.
Paluzie va ser a TV3, entrevistada al 'FAQS' amb la intervenció de Pilar Rahola. | CCMA

El programa 'Preguntes freqüents' de 'TV3', també conegut com a 'FAQS', entrevistava aquest passat dissabte la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie. A la conversa també s'hi va acabar sumant la col·laboradora del programa i habitual tertuliana i comentarista política Pilar Rahola.

En la conversa, Paluzie, recentment escollida per liderar l'ANC durant dos anys més, va explicar el canvi de rumb que vol imprimir a l'entitat, retornant al més pur activisme social i separant-se de la tendència dels darrers anys d'esdevenir un actor polític més. Rahola va titllar, per exemple, d'«error que no s'hauria de tornar a cometre» el fet d'«entrar a la batalla de les eleccions municipals». «No ho vaig entendre gens», va dir Rahola a 'TV3'.

La diputada socialista Beatriz Silva respon indignada

Però mentre discutien sobre l'estratègia de l'independentisme i, en concret, de l'entitat dirigida per Paluzie, una diputada del Parlament de Catalunya es posava les mans al cap. Es tracta de la socialista Beatriz Silva, que responia indignada a les xarxes socials:

La piulada de Silva va ser aplaudida per diversos usuaris de Twitter, així com denostada per part d'altres. Alguns, doncs, van donar-li suport perquè creuen inapropiat el contingut per al programa de 'prime time' de cada dissabte a TV3:

D'altres, però, van defensar el 'FAQS':


Comentaris

envia el comentari