El govern espanyol avisa: garantirà la seguretat a Catalunya

L'executiu ha emès un comunicat després dels múltiples enfrontaments d'aquest dimarts

El govern espanyol ha denunciat que «una minoria vol imposar la violència als carrers»
El govern espanyol ha denunciat que «una minoria vol imposar la violència als carrers» | cedida

El Govern espanyol ha enviat un comunicat després de les nombroses protestes a Catalunya aquest dimarts a la nit. Ha parlat després dels disturbis i les situacions de caos, l'executiu de Pedro Sánchez ha assegurat que una «una minoria està volent imposar la violència als carrers de les ciutats catalanes, especialment Barcelona, ​​Tarragona, Girona i Lleida.

L'executiu espanyol reconeix la feina dels cossos de seguretat

Davant d'aquesta situació, el Govern vol reconèixer la tasca de les forces i cossos de seguretat d'Estat, alguns dels agents han resultat ferits en els disturbis, i valora de manera molt positiva la coordinació i treball conjunt entre Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil . L'objectiu del govern d'Espanya és i serà en tot moment garantir la seguretat i la convivència a Catalunya, i ho farà si cal seguint el seu compromís de fermesa, proporcionalitat i unitat».

Cal tenir en compte que el Govern ha volgut valorar la situació a Catalunya hores després de les múltiples imatges que s'han succeït arreu de Catalunya d'enfrontaments entre manifestants i policia. Tant al centre de Barcelona, on a la matinada entre dimarts i dimecres encara hi havia càrregues i violència entre policia i manifestants, amb trets inclosos.

  


Comentaris

envia el comentari