Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La resposta de Puigdemont al tuit «amenaçador» del Ministeri de l'Interior

Un missatge del ministeri de l'Interior ha encès la xarxa
Carles Puigdemont durant la seva entrevista a TV3 | ccma

 

 

El ministeri de l’Interior ha recomanat aquest cap de setmana a través de Twitter reflexionar sobre què és el delicte de terrorisme.

 

La institució que dirigeix actualment Juan Ignacio Zoido ha llençat aquest missatge a través d’un tuit i ha despertat reaccions diverses, especialment pel fet que aquesta piulada es publiqués just el dia que ETA ha demanat perdó a part de les víctimes i una setmana més tard que l'Audiència Nacional vinculés els comitès de defensa de la República (CDR) al terrorisme.

 

El to irònic del tuit ha encès als usuaris

La reacció de la xarxa no s’ha fet esperar, milers de retuits i comentaris plens d'indignació han inundat el compte del ministeri. Mentre alguns han criticat la indirecta llençada contra els independentistes, altres han considerat el missatge com a «una falta de respecte contra les víctimes d’ETA» per equiparar el seu patiment a les causes obertes contra els líders independentistes.

La resposta de Puigdemont

El president a l'exili, Carles Puigdemont, també ha respost amb una dura crítica a aquesta curiosa piulada del ministeri d'Interior. «Amenaçant la vostra pròpia població com a manera de governar. Espanya, 2018», ha escrit el president en anglès a través del seu compte oficial de Twitter.

Comentaris