IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Deixen un rètol intimidatori en un cotxe de TV3 a Palma: «No aparqueu aquí al mig, colpistes»

La periodista de Televisió de Catalunya denuncia l'aparició d'un missatge intimidatori al seu vehicle

Margalida Solivellas, en una conexió a TV3
Margalida Solivellas, en una connexió a TV3 | TV3

El procés català afecta, de retruc, a TV3. Si bé és cert que el director de la Televisió de Catalunya, Vicent Sanchis, avisava a finals de l'any passat que la inversió pública en la cadena s'havia reduït ostensiblement, també ho és que diferents periodistes del canal pateixen de primera mà les conseqüències de la 'catalanitat' de TV3. 

En aquest sentit, doncs, la corresponsal de la televisió pública catalana a les Illes Balerars, Margalida Solivellas, ha denunciat a través de Twitter un missatge intimidatori que va trobar al seu cotxe. «Tornen els de 'la calle es mia'», ha lamentat la periodista. 

  

«No aparqueu aquí al mig, colpistes»

Així de taxatiu era el missatge que va rebre la periodista en aparcar el seu vehicle —amb el logotip de TV3— davant el Parlament Balear. «No aparqueu al mig del meu carrer, colpista», es podia llegir a la nota. 

«Aquí encara es respecta la llei i no tinc per què esquivar el vostre cotxe», explicava el rètol mentre afegia: «Marxeu a Tabàrnia». En clara al·lusió a la idea d'Albert Boadella de crear un moviment paral·lel a l'independentisme català. 
 

La gran resposta de la xarxa

La publicació de Margalida Solivellas, finalment, ha tingut gran ressò a les xarxes i han estat molts els que han optat per dir-hi la seva. Així doncs, la publicació de la periodista de TV3 ha obtingut més de 950 retweets, més de 500 'likes' i un centenar de comentaris, entre els quals en destaquen els següents. 
 


Comentaris

envia el comentari