rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El retrobament entre Quim Torra i Carles Puigdemont a Alemanya

Quim Torra va voler tancar la setmana fent una visita a l'expresident i dient: «Aquesta setmana havia d’acabar bé»
Quim Torra i Carles Puigdemont, a Alemanya | Twitter

 

Quim Torra ha tingut una agenda ven atapeïda des que dilluns passat es va presentar a La Moncloa per visitar Pedro Sánchez. Des d’aleshores, el president de la Generalitat s’ha desplaçat a les presons de Lledoners i Puig de les Basses per recolzar els presos i activistes catalans i ha seguit al peu del canó amb la seva activitat política.

 

La darrera visita de Torra, però, tampoc ha deixat indiferent a ningú. Quim Torra va visitar Carles Puigdemont a Alemanya i, en aquest sentit, va cridar l’atenció que el regal que el president català va oferir al gironí va ser exactament que el que li havia fet una setmana abans a Pedro Sánchez: una ampolla de ratafia.

 

Torra: «Aquesta setmana havia d’acabar bé»

Va ser el clam de Torra a través d’una publicació que va penjar a les xarxes a darrera hora del passat diumenge, 15 de juliol. El president català, qui va tornar a optar per la ratafia com a simbòlic regal provinent de Catalunya, va mostrar la seva satisfacció per la visita a l’home que el va proposar com a candidat a la investidura.

 

Potser per això, el mateix Torra va voler obsequiar Puigdemont amb un licor que «ens fa a tots una mica més forts com a país» perquè, segons ell: «La ratafia ens uneix, ens diverteix i és part de nosaltres mateixos».

L’optimisme de l’advocat de Puigdemont

Si Torra assegurava que la setmana «havia d’acabar bé», el mateix advocat de Puigdemont va optar per afegir-hi una pàtina optimista en assegurar que tot plegat podia acabar encara millor: «Ha acabat més que bé. I la propera, millor. I ho deixo aquí».

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris