ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

'La Revolta dels Autònoms' denuncia el veto d'ERC a l'accés a un 'zoom' d'El Homrani

revolta-autonoms-denuncia-veto-erc-acces-zoom-homrani

Pla mitjà del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani
ERC va impedir el lliure accés a la connexió a l'acte telemàtic amb el conseller Chakir El Homrani. | Catalunya Diari

'La Revolta dels Autònoms' torna a carregar contra el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani, després que aquest dimecres al vespre es vetés la participació del públic en un acte telemàtic amb la compareixença del conseller. Situem-nos: dimecres al matí, 'La Revolta dels Autònoms' convidava els seus membres —més de 7.000 professionals per compte propi— a connectar-se a un acte telemàtic via 'zoom' amb la participacó d'El Homrani. Es tractava de la presentació del llibre 'Tornarem a vèncer', escrit pel president i la secretària general d'ERC, Oriol Junqueras i Marta Rovira.

En veure que El Homrani hi prenia part i que es permetia la lliure participació del públic assistent, 'La Revolta dels Autònoms' va animar els seus integrants a connectar-s'hi i preguntar al conseller de Treball sobre el caos de les ajudes als autònoms que el seu departament va atorgar els passats 9 i 10 de novembre. Uns ajuts amb una dotació molt baixa, 20 MEUR, que es traduïen en 2.000 euros per a només 10.000 dels 550.000 autònoms que hi ha a Catalunya; que s'atorgaven als primers en presentar sol·licitud sense atendre més criteris d'equitat i que es donaven a través d'un web amb problemes des del primer minut.

ERC canvia el format de l'acte per salvar El Homrani de l'atac

Davant de la connexió massiva de persones, però, els integrants de 'La Revolta dels Autònoms' es van trobar amb un problema. «Esquerra acaba de canviar el format de la presentació i no permetrà interacció amb els assistents per defensar Chakir El Homrani i que no hagi de donar explicacions sobre la Loteria dels Autònoms. Només hi deixa intervenir els 3 ponents: Chakir El Homrani, Jordi Coronas i Teresa Jordà», informava la mateixa organització de 'La Revolta dels Autònoms'.

Efectivament, ERC va canviar el format de la presentació ja que en actes previs sobre el llibre, com ara un celebrat dimarts, es permetia la interacció del públic. Dimecres, però, en preveure l'ofensiva dels autònoms, es va decidir vetar la participació de la ciutadania per aïllar El Homrani dels més que previsibles atacs dels membres de 'La Revolta dels Autònoms'. Un fet que el col·lectiu ja ha denunciat mentre prepara properes accions en els pròxims dies.


Comentaris

envia el comentari