Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Risto Mejide va presentar 'El Debate de verdad'

Risto carrega contra Abascal i l'acusa de mentider: «Fals! Qui manipula a qui?»

El presentador català retreu al líder de VOX que rebutgi invitacions a televisió en privat i es queixi en públic que no sortir els perjudica

Risto Mejide va presentar 'El Debate de verdad'
Risto ha acusat Santiago Abascal de manipulador a Twitter | TELECINCO

 

Risto destapa, enfurismat, una suposada mentida d'Abascal. Les enganxades del català amb els líders polítics del país s'estan convertint en usuals al seu programa 'Todo es mentira'. Però aquesta vegada la batussa va més enllà de les 'coses del directe'. El protagonista de la seva última picabaralla és el líder de VOX, a qui Risto acusa personalment a Twitter de mentider.

Abascal encenia la metxa criticant a la xarxa els mitjans de comunicació: «Hem de combatre millor la seva capacitat de manipulació perquè és encara millor del que creiem». La formació s'ha caracteritzat des dels seus inicis per una política restrictiva de cara a la premsa. De seguida l'acusació arribava a ulls del Risto, que sentint-se al·ludit, no dubtava en rebatre el d'ultradreta.

En el contraatac, Risto  destapa una suposada mentida d'Abascal: «Fals! En públic rebutgeu invitacions, com la de 'Todo es mentira', per debatre en directe i sense possibilitat d'editar res, mentre que en privat reconeixeu que ja us va bé així. Qui manipula a qui?».

La 'patinada' d'Abascal a Onda Cero

Abascal
Abascal hauria reconegut en privat que no aparèixer als mitjans els beneficiava, més que perjudicar-los   | CatalunyaDiari.cat

 

El debat polític que va organitzar el programa de Cuatro conduït per Risto no és l'únic espai al qual VOX s'ha negat a fer acte de presència.  També Canal Sur va endur-se el 'no' d'Abascal a la seva invitació. I ens queda el dubte de si hauria acudit als debats de TVE i Atresmedia, si la Junta Electoral no si hagués negat. 

Abascal ha assegurat públicament que aquesta absència als mitjans perjudica la formació. Però Onda Cero publicava declaracions del líder de VOX assegurant tot el contrari i, per tant, reconeixent que els beneficiava  no aparèixer a la televisió. Contradicció a què Risto s'agafa fort per titllar de «fals» Santiago Abascal. 

  • També pots llegir: Ignacio Garriga, el català d’origen guineà que irromp al Congrés de la mà de VOX