Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rivera

Albert Rivera ataca Xavi per unes declaracions sobre Espanya

El futbolista va fer un comentari desafortunat comparant Espanya amb Qatar

Xavi Hernández, entrenador de l'Al-Sadd
Xavi Hernández viu a Qatar juntament amb la seva família | Twitter / @AlsaddSC

 

Albert Rivera s'ha tornat a posar a la boca del llop, aquesta vegada després de criticar unes polèmiques declaracions de Xavi Hernández, exjugador del Barça, durant una entrevista per al diari 'ARA'. Xavi, qui es troba vivint a Qatar on fa d'entrenador de futbol a l'equip Al-Sadd, va ser preguntat per si votaria en les pròximes eleccions del 10-N.

«Clar que sí. No visc en un país democràtic però crec que el sistema d'aquí —Qatar— funciona millor que el d'allà. Hauré de votar, és clar» expressava Xavi, sense saber en l'allau de crítiques que li arribarien des d'Espanya, ja que el país on resideix actualment regeix per una dictadura que destaca per la falta de llibertats i dels drets humans. Un comentari que, cal remarcar,  va pronunciar per després afirmar que no entén per què «en un estat democràtic com se suposa que és Espanya, on la gent té dret a decidir», no ho deixen fer.

Rivera va criticar durament el comentari de Xavi

Però, malgrat la desafortunada comparació, Xavi va assegurar «vull el millor per al meu futur i per al dels meus fills. I lamentablement veig que  Espanya no funciona de la millor manera». Unes paraules que sembla que no han agradat al líder de C's, qui aquest dimarts s'ha pronunciat a Twitter: «Vaig admirar a Xavi com a futbolista, però no puc estar més en desacord amb aquestes paraules», expressa.

«La millor prova que Espanya és una democràcia i Qatar una dictadura  és que ell pot dir barbaritats com aquesta sobre Espanya, però no s'atreveix a criticar a Qatar» assegura el líder taronja molt indignat als seus seguidors. 

Tot i que  diversos usuaris han coincidit  amb Rivera, molts altres creuen que el comentari és hipòcrita, i li han recordat els tractes del govern espanyol tant amb Qatar com amb l'Aràbia Saudita, com per exemple les negociacions per una cooperació econòmica. Una crítica que molts dels usuaris associen al fet que a diferència de la Casa Reial o el PP, Xavi s'ha mostrat obertament a favor de l'autodeterminació  de Catalunya.

També et pot interessar...