rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Albert Rivera critica Puigdemont per fotografiar-se amb Otegui

«Només pensa en com seguir atacant la nostra democràcia», ha assegurat el líder de Ciutadans
Albert Rivera ha criticat amb duresa Carles Puigdemont per haver-se trobat amb Otegui | CatalunyaDiari.cat

 

Albert Rivera ha tornat a assenyalar Carles Puigdemont. El líder de Ciutadans, en aquesta línia, ha optat per carregar amb duresa contra l’expresident català per fer-se una fotografia amb Arnaldo Otegui. «Només pensa en com seguir atacant la nostra democràcia», ha etzibat el mateix Rivera al fil de la controvertida instantània.

 

Rivera, de fet, prosseguia al peu del canó per considerar: «La banda terrorista del de la dreta —en referència a Otegui— va assassinar 54 persones de la comunitat que va presidir el de l’esquerra i més de 800 a tot Espanya. A Puigdemont això li és igual».

 

 

La fotografia de la discòrdia

Tot plegat es remunta al passat dimecres, 7 de novembre. El líder de la ‘Izquierda Abertzale’, Arnaldo Otegui, va fotografiar-se amb l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Brussel·les. L’expolític basc, en aquesta línia, va comentar que havien mantingut «una conversa agradable».

 

Abans d’acabar, però, Arnaldo Otegui acabava remant el seu discurs explicant: «País Basc i Catalunya, dos pobles, un únic objectiu: independència. Nosaltres sempre amb Catalunya». Quelcom que no va agradar gens a un Albert Rivera que, hores després, aprofitava per carregar amb duresa contra Puigdemont i Otegui.

 

 

Albiol, també crític amb Puigdemont

La setmana passada també es va tancar amb polèmica per Puigdemont. Aquest criticava Albiol per explicar que no aniria a visitar els presos i el líder del PP, sense embuts, va comentar:  «A tu el tema sobre els ‘carcellers’ t’afecta ben poc. Tu, com el Capità Aranya, vas embarcar tothom i et vas quedar a terra, a la teva mansió de Waterloo. Un crack».

Comentaris