Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera

Rivera promet que els Mossos passaran a dependre directament del ministeri d'Interior

El líder de C's insisteix que Buch i Torra «no els deixen actuar» i que defensen a «algú detingut amb goma-2»

Albert Rivera
Rivera va demanar des de Vic un complement salarial pels policies estatals que treballen a Catalunya | Catalunya Diari

 

Ja endinsat en plena campanya per les eleccions generals, Albert Rivera ha aprofitat les detencions de 9 membres dels CDR's el passat dilluns, per fer el seu primer acte a Catalunya, concretament a Vic. El líder de C's ha felicitat la Guàrdia Civil per la detenció dels «presumptes terroristes» i ha lamentat que no hagin sigut els Mossos qui hagin encapçalat l'operació. Per tal que la policia catalana pugui fer la seva feina ha promès que una de les seves primeres mesures com a president serà que els Mossos d'Esquadra passin a dependre del ministeri d'Interior. 

Rivera ha insistit que el cos policial autonòmic té les mans lligades perquè Torra i Buch «no els deixen actuar». Afirma que si continua «la situació delicada que vivim i viurem», els Mossos «no detindran als que tallen carreteres» o «apedreguen el Parlament» i sí «als que posen himnes espanyols des d'un hotel».

Un complement pels cossos policials 

Rodejat de bona part de la plana major del seu partit, el candidat a la presidència del govern espanyol ha reiterat, a la plaça Major de la capital d'Ososna, en les seves alabances a la Guàrdia Civil i la Policía Nacional. Albert Rivera ha reiterat en la necessitat de  retre homenatge a aquells que treballen on la feina «és més difícil», ja que «els assetgen a ells i a les seves famílies». Per això, ha tornat a demanar un complement salarial pels agents de cossos estatals que treballen a Catalunya

Guàrdia Civil
Agents de la Guàrdia Civil durant la intervenció policial contra els CDR's per terrorisme | Catalunya Diari

 

El líder taronja ha fet una comparació entre el moment actual que viu Catalunya i l'època on va estar actiu el grup terrorista Terra Lliure. «El separatisme no tornava a organitzar-se amb violència i ho està tornant a fer amb Goma-2 i plànols d'edifici públics», ha afirmat. Ha exigit Pedro Sánchez que no «faci com si res» i ha fet una crida a viureun país on «no s'assetgen casernes de Guàrdies Civil»  i on «si es deté a persones amb Goma-2, els polítics no els defensen»

També et pot interessar...