Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera incendia les xarxes amb les seves polèmiques declaracions sobre el futbol

Rivera, tractat de «giracamises» per ser del Barça i del Madrid a la vegada

El líder de Ciutadans ha declarat que tot i ser del Barça «quan guanya el Madrid la Champions me n'alegro»

Albert Rivera incendia les xarxes amb les seves polèmiques declaracions sobre el futbol
Albert Rivera incendia les xarxes amb les seves polèmiques declaracions sobre el futbol | Cedida

 

Les eleccions cada cop estan més a prop i sembla que el diari 'Marca' ha començat la seva 'campanya electoral' particular tot concedint unes pàgines als diversos candidats. La tanda d'entrevistes va començar amb l'actual president, Pedro Sánchez, i tot seguit va ser el torn del líder de Ciutadans, Albert Rivera.

Malgrat que Rivera és el segon en ser entrevistat pel diari esportiu, les seves declaracions han estat les que han generat més polèmica a les xarxes  on ha rebut tota una pluja de crítiques. El mitjà va aprofitar que tenia Rivera assegut al costat per preguntar-li sobre la controvertida entrevista de Gerard Piqué al programa 'La Resistencia' de Movistar. És en aquest moment, quan intenta evitar criticar al jugador, quan  Rivera patina i entra de cap en una de les majors polèmiques en el món futbolístic: Barça-Madrid.

Albert Rivera
Rivera ha declarat ser del Barça, del Madrid i de l'Espanyol | CatalunyaDiari.cat

 

«Soc del Barça però me n'alegro quan el Madrid guanya la Champions»

Malgrat que a l'inici de l'entrevista el líder de C's manifesta que és del Barça, arribats a aquest punt assenyala que també ho és del Madrid i, ja posats a fer, també és una 'miqueta' de l'Espanyol. Rivera assenyala que creu que «la fixació de rivalitat amb l'Espanyol o a la inversa», tal com mostra Piqué, «és una mica del passat» i per explicar-se afegeix que «jo vivia a l'Hospitalet, al costat de Cornellà i tinc molt de vincle amb aquest club».

És per això que indica: «Jo sóc del Barça però me n'alegro quan guanya l'Espanyol. És un club de Barcelona. Sempre pregunto el resultat del Barça i de l'Espanyol» això és el que ell mateix descriu com una «sana rivalitat». Però la cosa va més enllà, i per il·lustrar millor la seva explicació afegeix: «Quan guanya el Madrid la Champions me n'alegro». En un intent forçat de millorar la situació indica: «O quan guanya un club espanyol a Europa».

Davant d'aquestes declaracions, les xarxes socials no han tardat a fer-se ressò i els usuaris de Twitter han criticat durament a Rivera a qui han acusat de voler 'quedar bé' amb tothom. També l'han comparat amb un famós exjugador del Barça, Luis Figo.