Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Rivera creu que els guàrdies civils que van participar a l'1-o «mereixen reconeixement»

Així ho ha indicat en un tuit responent a la negativa del govern de condecorar-los

Rivera considera que s'hauria de condecorar els guàrdies civils i policies que van actuar l'1 d'octubre a Catalunya | CatalunyaDiari.cat

 

Nous retrets per a Pedro Sánchez, en aquest cas però del líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat al president en funcions perquè el seu govern no ha volgut condecorar els guàrdies civils que van enviar a Catalunya per a frenar i intentar evitar el referèndum que va tenir lloc l'1 d'octubre del 2017.

Rivera, visiblement disconforme amb la decisió presa, ha compartit a través de les xarxes socials que «els nostres policies i guàrdies civils van defensar amb dignitat la democràcia espanyola durant el cop separatista» i continua dient que, guàrdies civils, policies i les seves famílies, «pateixen l'assetjament dels intolerants a Catalunya» motiu pel qual considera que «mereixen un reconeixement».

L'Associació Pro Guàrdia Civil va fer una petició per ser premiats

Rivera es refereix a la petició que va fer l'Associació Pro Guàrdia Civil (APROGC) una proposta perquè es «visibilitzés i reconegués el seu treball» entre setembre i desembre de 2017 a Catalunya. En ella, l'APROGC demanava la condecoració dels agents amb uns distintius que reconeix aquelles tasques que s'han dut a terme «amb un alt servei del patriotisme o de la lleialtat». Una petició que el ministeri d'Interior no ha acceptat.

Des del perfil oficial de Twitter de l'associació es van publicar un seguit de tuits mostrant la seva disconformitat amb aquesta situació i comparant les tasques que van fer amb les metes aconseguides per diversos esportistes famosos i escriptors  del país.

També et pot interessar...