Albert Rivera felicita Jusapol: «Heu aguantat bé la provocació dels energúmens»

El líder de Ciutadans es mostra «orgullós» de que la manifestació es fes a Barcelona

Imatge d'arxiu del líder de Ciutadans, Albert Rivera
Imatge d'arxiu del líder de Ciutadans, Albert Rivera | ACN

Albert Rivera va enviar aquest diumenge un missatge de suport i agraïment a Jusapol després de la manifestació que dissabte van celebrar a Barcelona demanant l'equiparació policial i homenatjant als efectius policials que van dur a terme l'actuació de l'1 d'octubre. En un àudio que ha tret a la llum 'NacióDigital', el líder de Ciutadans es mostra proper amb els manifestants i es posiciona al seu costat: «Ho aconseguirem».

«Aprofito que he trobat un company aquí, que hem anat junts a l'avió, i ja que us tinc aquí en el grup, per donar-vos les gràcies a tots pel vostre treball com policies i guàrdies civils, i com a espanyols i també sobretot per com vau aguantar ahir la provocació dels energúmens i l'exemple que vau donar», comença dient el líder de Ciutadans.

«La veritat és que ens sentim orgullosos molts que es reivindiqués l'equiparació salarial a Barcelona, que sabeu que és la meva ciutat, que ahir vam estar recolzant amb Miguel i altres companys», afegeix Rivera, fent referència a la presència a la manifestació de Miguel Ángel Gutiérrez, diputat de Ciutadans al Congrés i portaveu del partit taronja a la comissió d'Interior.

Ja per acabar, Rivera els anima a seguir lluitant: «Ho aconseguirem. I sobretot, no perdem la calma i donem exemple, que és la millor manera d'aconseguir-ho. Una abraçada». Unes paraules criticades per alguns sectors i que agafen rellevant importància després que Ernest Maragall acusés Jusapol de ser «el braç armat» de Ciutadans.

Rivera ja s'ha manifestat amb Jusapol

Aquesta no és la primera vegada que el líder de Ciutadans mostra el seu suport a Jusapol. Albert Rivera, juntament amb Inés Arrimadas i altres membres del seu partit, ja es va manifestar el passat mes de gener amb milers de policies i guàrdies civil en una mobilització pels carrers de Barcelona organitzada per la plataforma d'equiparació policial.

En aquella ocasió, Rivera va apel·lar a la «igualtat, justícia i dignitat» i va lamentar que els policies per fer la mateixa feina no cobressin el mateix. Al mateix temps, va criticar que els darrers anys «els separatistes han volgut expulsar la policia de Catalunya i el País Basc».

Imatge de Rivera, Albiol i Arrimadas a la manifestació de Jusapol a Barcelona
Imatge de Rivera, Albiol i Arrimadas a la manifestació de Jusapol a Barcelona | @CiudatansCs

Comentaris

envia el comentari