Albert Rivera obre la porta a pactar amb el PP: «Si Sánchez pacta amb l’independentisme...»

«L’autèntic rival és Torra, Puigdemont i Otegui», ha comentat un Rivera que, al Mobile World Congress, ha lloat també la figura d'Arrimadas

Albert Rivera
Albert Rivera ha lloat la figura d'Inés Arrimadas i també ha aclarit que està disposat a pactar amb el PP | CatalunyaDiari.cat

Albert Rivera ja s’ha enfundat el vestit de les generals. El líder de Ciutadans, a només dos mesos justes de les eleccions, ha volgut aclarir que està disposat a pactar amb el PP, si així s’alliberen d’un Sánchez que, segons ell, «no pot garantir que no indultarà els colpistes». Motius més que suficients per a un Rivera, doncs, que explica: «Estic d’acord amb arribar a acords amb el PP, amb els conservadors, però tenim un problema, que és que Sánchez no juga al mateix que els socialdemòcrates europeus».

Aprofitant la seva presència al Mobile World Congress, el mateix Rivera ha volgut marcar el camí del país que vol en mostrar el seu rebuig, per enèsima vegada, a l’independentisme. «L’autèntic rival és Torra, Puigdemont i Otegui», ha explicat. 

Arrimadas, un personatge clau per a C’s

Albert Rivera i Inés Arrimadas, cares visibles de Ciutadans | CatalunyaDiari.cat

 

És, si més no, el que assegura Rivera. Segons el líder taronja, la incorporació definitiva d’Arrimadas a Madrid suposa un canvi d’escenari a per a la formació. «Volem reforçar el que necessitem, que és fer fora a Sánchez amb vots i governar amb gent com Inés Arrimadas».

En aquesta mateixa línia, doncs, Rivera ha volgut tancar la seva intervenció en explicar: «Jo estic convençut que molts espanyols més enllà de la seva ideologia volen que formem el millor govern, i sé que Inés és la dona és preparada de la política espanyola, per la trajectòria i la valentia s’assembla més a l’Espanya que ve que Sánchez».


Comentaris

envia el comentari