YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Rivera publica un tuit sobre «lo preparada que està Marta Rovira per ser presidenta de la Generalitat

Apareix un vídeo de la candidata d'ERC embarbussant-se a l'hora d'explicar com finançar la independència

Després que Oriol Junqueras fes pública la seva intenció de què Marta Rovira fos escollida com la primera presidenta de la Generalitat, Albert Rivera ha publicat un vídeo al seu compte de Twitter «per comprovar lo preparada que està Marta Rovira per ser presidenta de la Generalitat».

En la gravació es veu a la candidata d'ERC explicant en una roda de premsa com finançaran la independència. «Tindrem moltes possibilitats de fer-ho perquè estem estudiant una nova via d'ingressos a la Generalitat, tindrem també una agència tributària pròpia, i per tant començarem a fer la liquidació i la recaptació dels nostres impostos», comença dient.

No obstant això, poc a poc comença a mostrar-se dubitativa i a embarbussar-se: «Començarem a invertir els actuals recursos, tant humans com institucionals, de les administracions, doncs, de la millor manera possible perquè el pressupost dedicat a aquesta transició nacional sigui just, estricte i el que toqui per finançar-la».

Després del breu discurs de Rovira, apareix una imatge amb el logo d'ERC i una fotografia d'Oriol Junqueras amb una bafarada dient «que bé s'explica aquesta Marta». El tuit de Rivera ha generat molts comentaris de gent a favor i en contra de la crítica i ja compta amb més de 2.000 retuits.

Candidata a la presidència

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha fet arribar una carta a la militància d'ERC en què insta el sobiranisme a treballar per guanyar les eleccions del 21-D, de les que apunta que podria sortir la primera presidenta de la Generalitat, Marta Rovira.

«Va sent hora que en aquest país una dona sigui al capdavant, una dona que mai no es rendeix, amb una determinació i un convenciment inigualables, assenyada i audaç alhora, tossuda i obstinada però també dialogant i pactista. Tots al seu costat, no la deixem mai sola. República té nom de dona», ha expressat en l'escrit.


Comentaris

envia el comentari