Albert Rivera es refereix a la Diada com el «dia autonòmic» de Catalunya

El líder de Ciutadans ha comparat la Diada de Catalunya amb les celebracions autonòmiques de Madrid o Castella-La Manxa
Imatge d'arxiu del líder de Ciudadans, Albert Rivera
Imatge d'arxiu del líder de Ciudadans, Albert Rivera | CatalunyaDiari.cat

Després d’acaparar tots els focus en explicar a TV3 que la televisió pública catalana «menteix», Albert Rivera ha tornat avui al centre de la polèmica en considerar la Diada de Catalunya un mer «dia autonòmic». El líder de Ciutadans, així mateix, no s’ha estat de res per definir així l’Onze de Setembre i per preguntar-se què passaria a «la Comunitat de Madrid o de Castella-La Manxa si celebressin el seu dia autonòmic en contra de la meitat dels seus ciutadans o contra la Constitució».

 

Rivera, al fil de la polèmica, citava prèviament una publicació a Twitter on s’assegurava que el president de la Generalitat, Quim Torra, havia optat per deixar fora de la Diada els catalans que estan en contra de la independència.

 

Moltes crítiques a Twitter

A menys de 24 hores de la Diada de Catalunya, de fet, han estat molts els tuitaires que no han dubtat en carregar amb força contra el líder de Ciutadans

 

 

Rivera acusa de mentir a TV3

Albert Rivera estava sent entrevistat el passat divendres, 7 de febrer, per la periodista Lídia Heredia, directora d’’Els Matins’ de TV3, quan va afirmar que a la cadena pública catalana es menteix de manera constant. Davant la incredulitat d'Heredia, Rivera va assenyalar que «no tinc temps de dir totes les mentides que dit TV3 en públic».   

 

El líder de Ciutadans, després que la periodista li recordés que a la televisió pública hi treballen «persones», va insistir en el fet que TV3 està al servei del sobiranisme, ja que «aquesta casa s’ha convertit en un aparell separatista». Rivera, finalment, va demanar a la directora de ‘Els Matins’ que li preguntés sobre el que ell considera el «cop d’Estat» fet al parlament el 6 i 7 de setembre de l’any passat.Comentaris

envia el comentari