Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Albert Rivera: «Sánchez pacta amb els que escupen Espanya»

Rivera ha fet referència a la trobada entre Iglesias i Junqueras a Lledoners per explicar: «Volen perpetrar la seva majoria de la vergonya i de la humiliació»

Albert Rivera, a la manifestació a Madrid on ha criticat l'independentisme i la figura de Pedro Sánchez
Albert Rivera, a la manifestació a Madrid on ha criticat l'independentisme i la figura de Pedro Sánchez | CatalunyaDiari.cat

 

Albert Rivera ha incriminat novament Pedro Sánchez. El líder de Ciutadans continua amb el seu discurs per intentar debilitar la figura del president espanyol i, durant la manifestació en contra de les polítiques de Sánchez que ha tingut lloc a Madrid, Rivera ha explicat que el cap de l’executiu espanyol «no té límits», ja que «és capaç de pactar amb els que escupen Espanya»

Rivera, en aquesta línia, també ha criticat que Sánchez hagi obert la porta als indults per als polítics independentistes. «Sánchez està negociant una majoria política perillosa per aquest país», ha comentat un Rivera que ha explicat que el president socialista està disposat a  «concedir indults, purgar els advocats de l'Estat i jutjar i dir que no és rebel·lió».

 

«No als indults», el lema de la manifestació

Els indults, però, no han estat el centre de la protesta a Madrid. El màxim responsable de la formació taronja ha posat Sánchez a l’ull de l’huracà en criticar taxativament la seva figura i en explicar que  «està més còmode amb els que escupen a un ministre que amb els que defensen la democràcia»

Sobre l’independentisme, finalment, Rivera ha explicat: «No només s’està negociant els pressupostos a presó, estan negociant una futura majoria política perquè volen perpetrar la seva majoria de la vergonya i de la humiliació. Per això els ha d’indultar i purgar els jutges els advocats de l’estat».