Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera parlant

Rivera titlla Puigdemont de «pròfug i covard»

Acusa l'expresident de la Generalitat d'haver impulsat un cop d'Estat i de malversació de fons públics

 

«No sigui covard, doni la cara davant la justícia». Són algunes de les paraules que Albert Rivera ha dedicat directament a l'expresident Carles Puigdemont  a través de Twitter, dirigint-se a ell com a «Sr. Pròfug».

L'acusa d'haver impulsat un cop d'Estat  i de malversació de fons públics: «Es pot ser separatista i votar a separatistes, però no es poden malversar els diners de tots». També li retreu que hagi fugit de la seva responsabilitat per «trencar la societat catalana i intentar trencar Espanya». 

  • També pots llegir: Llarena no reactivarà l’orde de detenció europea contra Puigdemont

Puigdemont: «No hi ha cap sentència que em condemni, ni estic perseguit»

La publicació de Rivera a la xarxa és la resposta del líder de Ciutadans a les declaracions que feia ahir Puigdemont declarant-se «un ciutadà lliure» i criticant la «propaganda dels partits polítics espanyols» que assegura, ja l'han «condemnat». 

Tajani veta la conferència de Torra i Puigdemont al Parlament Europeu

El president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, va desautoritzar la conferència per mesures de seguretat | Cedida

 

El Parlament europeu va desautoritzar l'acte al qual Puigdemont havia d'acudir dilluns amb Quim Torra, per motius d'ordre públic i per considerar que l'esdeveniment constituïa una «amenaça» per a les instal·lacions del Parlament.

Es tractava d'una conferència sobre el judici de l'1-O, que el president de l'Eurocambra, el conservador italià Antonio Tajani, desautoritzava, al·legant que, després de l'ocupació a la delegació de la Comissió Europea a Barcelona per part de membres de l'ANC, hi havia «risc per a la seguretat». El comunicat del Parlament feia referència també a «les tensions vinculades al judici contra els líders catalans independentistes».  

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]