Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera estaria vivint la seva nova vida: dedicat a la família i escrivint un nou llibre

Albert Rivera renovat: la seva vida després de deixar la política

L'expresident de Ciutadans està ara centrat en la seva nova vida, on s'està dedicant molt més a la seva filla i està escrivint un llibre

Albert Rivera estaria vivint la seva nova vida: dedicat a la família i escrivint un nou llibre
Albert Rivera estaria vivint la seva nova vida: dedicat a la família i escrivint un nou llibre | Twitter (@albert_rivera)

El passat dilluns 11 de novembre, Albert Rivera  el qual era en aquell moment el president de Ciutadans,  va dimitir del seu càrrec, el qual ocupava des del 2006. Aquest fet va ser provocat per la  pèrdua de 47 escons  a les eleccions generals del 10 de novembre, i seguint la seva paraula: «Jo no he vingut a la política per acomodar-me i tenir un sou».

Des d'aquell dia, Albert no ha tornat a aparèixer pels mitjans de comunicació  cap altra vegada. L'endemà van aparèixer imatges seves i de la seva actual parella, la cantant Malú, on se'ls veia marxant de Madrid  per prendre's uns dies de vacances després de les setmanes preelectorals que haurien viscut i, així, descansar. 

Nova etapa com a pare

Actualment, tots dos conviuen en una urbanització anomenada 'La Florida', als afores de la capital espanyola. A més, el passat 4 de desembre van fer públic un fet que ja era un secret a veus: Malú i Rivera serien pares. Segons publica 'El Español', el cercle d'Albert assegura que estaria  molt il·lusionat per tornar a ser pare. «Està encantat. Li ve molt de gust. Està fent una vida  molt familiar per la qual abans no tenia espai». 

A més, també asseguren que està dedicant tot el temps perdut amb la seva filla, Daniela, de 9 anys: «Està  recuperant el temps perdut  amb el seu pare», expliquen els amics de l'expresident taronja. A més, afegeixen que «no sé si ha anat molt o poc a Barcelona... Els seus pares i la seva filla venen a Madrid amb més freqüència que abans. Van estar al seu aniversari». 

Encara no ha trobat feina

Pel que fa al seu treball, el seu cercle assegura que «va rebre desenes d'ofertes» des del primer dia que va dimitir: multinacionals, despatxos d'advocats i propostes televisives, principalment. D'entre aquestes opcions, segons sembla, a Rivera, «el que més de gust li ve és la universitat,  les conferències», ja que «és un gènere en el qual sempre s'ha sentit còmode», assegura un dels seus amics. En canvi, estan segurs que descarta totalment una de les opcions: «Albert no serà tertulià». Diuen que «no és una cosa que li hagi agradat».

El que sí que asseguren que està fent és dedicar-se a redactar un llibre, el seu tercer. «Va firmar el compromís fa un any, però no devia trobar el moment. Ara li ve més de gust que abans», explica un alt càrrec amb el qual segueix mantenint relació.

Tot i la seva desvinculació total amb la política, encara avui la segueix: «És un boig de la política». De fet, els que el coneixen asseguren que «ni desconnecta, ni ho farà. Clar que està seguint la investidura. No pot evitar-ho».

També et pot interessar...