CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Roben la cartera i el portàtil del cotxe de Gerardo Pisarello

El tinent d'alcalde de Barcelona s'hauria deixat mal tancada la porta del seu vehicle oficial
Gerardo Pisarello, en una roda de premsa a l'ajuntament de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Gerardo Pisarello ha viscut en primera persona el carterisme barceloní. El primer tinent d’alcalde de Barcelona va ser víctima a principis de setmana d’un robatori al seu vehicle oficial, mentre assistia en una reunió al barri Gòtic de la ciutat comtal. El mandatari de Barcelona En Comú Podem, així mateix, ja ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra.

 

Tot plegat va ocórrer el passat dimarts, 3 de juliol, quan una de les portes del cotxe oficial del tinent d’alcalde va quedar mal tancada. Va ser aleshores quan, segons ‘Crónica Global’ i 'El Periódico', uns lladres haurien accedit a l’interior del vehicle per robar-hi diversos objectes personals entre els quals hi hauria una cartera amb documentació, un portàtil i una motxilla.

Roben el cotxe oficial de Gerardo Pisarello

Una porta mal tancada va ser el preludi de tot plegat. Pisarello i el conductor del seu vehicle van acudir al barri Gòtic per assistir a una xerrada. El cotxe, en aquest context, va quedar aparcat a la via pública i quan van tornar van veure que hi faltaven diversos objectes personals del tinent d’alcalde.

 

Els fets van ser posteriorment denunciats als Mossos d’Esquadra i, segons consta a la denúncia de Pisarello, els lladres s’haurien endut un cartera, una motxilla —el contingut de la qual es desconeix— i un ordinador portàtil.

José Téllez, d’En Comú, també va patir un robatori

Aquella vegada, però, José Téllez va poder arribar a un pacte amb el lladre perquè li tornés el que li havia robat. Tot plegat va ocórrer al metro de Barcelona el febrer passat, quan un carterista va intentar robar al regidor badaloní.

 

Tot i això, aquest va aconseguir aturar l’acció delictiva i, finalment, va acabar esmorzant amb el lladre, tal com va revelar al seu Twitter.