Vergés i Buch compareixeran aquesta tarda per parlar sobre el rebrot de Lleida

El Segrià suma 190 nous positius per covid-19 i n'acumula 3.180 des de l'inici de la pandèmia

La consellera de Salut, Alba Vergés, durant una roda de premsa
La consellera Vergés i el conseller Buch compareixeran aquesta tarda des de Lleida. | cedida

El conseller d'Interior, Miquel Buch, i la consellera de Salut, Alba Vergés, compareixeran aquest diumenge a la tarda, a partir de les cinc de la tarda, en roda de premsa a la delegació del Govern a Lleida. Tot i que no s'han facilitat detalls del contingut d'aquesta compareixença, està previst que s'informi sobre la situació de la pandèmia al Segrià, després que els positius de coronavirus a la comarca hagin augmentat en 190 aquest diumenge, segons Salut.

En la compareixença també hi intervindran el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot. Caldrà veure si el Govern anuncia un augment de les mesures de prevenció a la regió sanitària —en les darreres hores s'ha especulat, fins i tot, amb el confinament domiciliari— o si, per contra, no anuncien cap mesura concreta.

El Segrià suma 190 nous positius per covid-19 i n'acumula 3.180 des de l'inici de la pandèmia

La comarca del Segrià ha sumat 190 nous positius de covid-19 respecte a l'últim balanç i acumula 3.180 casos des de l'inici de la pandèmia, segons les últimes dades facilitades pel Departament de Salut. D'entre els casos, quatre s'han registrat en residències, on el total de casos reportats s'eleva a 352. Segons la retrospectiva de casos, que no inclou els tests serològics, la comarca ha sumat 707 nous casos des de dissabte 4 de juliol, dia que es va decretar el confinament perimetral del Segrià. No s'ha registrat cap nova mort a la comarca i la xifra es manté en les 137 defuncions. Al conjunt de la regió sanitària de Lleida, els casos han pujat de 242, fins als 4.747.

En la retrospectiva de casos, que no inclou els tests serològics, al Segrià s'han registrat onze casos corresponents a l'11 de juliol, 36 al 10 de juliol, 167 al 9 de juliol, 173 al 8 de juliol i 146 al 7 de juliol. El pic de casos declarats en un dia se situa en els 173 de dimecres 8 de juliol.


Comentaris

envia el comentari