Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Roger Español serà el candidat de JxCat al Senat

Va perdre un ull durant l'1-O de 2017 quan defensava les urnes d'un dels col·legis del referèndum

Roger Español considera que JxCat respon a la seva voluntat unitària | Cedida

 

Roger Español, l'home que va perdre un ull durant l'1-O de 2017 defensant les urnes d'un dels col·legis del referèndum, serà el candidat per Junts per Catalunya al Senat a les eleccions del 10 de novembre. És el reflex de les converses que la formació van mantenir amb membres de Front Republicà per intentar establir un front sobiranista de cara a les generals. 

Així doncs, el pròxim 10 de novembre,  l'exconseller Lluís Puig, resident a Bèlgica actualment, no tornarà a ser candidat ni la cara visible  de la formació a la cambra alta.

«Per demostrar que l'estratègia unitària és la millor»

«La meva voluntat ha estat sempre la unitat. JxCat és qui s'hi ha prestat més», ha dit en atendre els mitjans, acompanyat de la diputada Laura Borràs a la cruïlla entre Gran Via i el carrer Sardenya de Barcelona, molt a prop d'on Español va rebre el cop de pilota de goma  per la qual va perdre l'ull

El nou candidat assegura que és «una forma de treballar junts per demostrar que l'estratègia unitària és la millor». Segons Borràs, Español  representa la violència patida l'1-O i és l'exemple de com la «repressió porta a més compromís».

També et pot interessar...