rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Roger Torrent denuncia que ell i la seva família han rebut amenaces

El president del Parlament, però, ha assegurat que en cap moment s'ha plantejat plegar
Roger Torrent ha denunciat haver rebut amenaces | Cedida

 

El president del Parlament, Roger Torrent, ha concedit aquest dijous una entrevista a RAC 1, on ha parlat sobre la investidura de Carles Puigdemont, que dimarts passat va decidir ajornar davant la «falta de garanties», i també sobre els polèmics missatges que Ana Rosa va revelar en el seu programa. 

 

Més enllà d'això, el més impactant és que el diputat d'Esquerra Republicana també ha confessat que ell i la seva família han rebut amenaces els darrers dies. «No és agradable que t'amenacin i menys si fan servir la teva família», ha denunciat el president de la cambra catalana, que ha afegit que «fem un flac favor a la democràcia si donem cabuda a debatre en relació a les amenaces o a aquestes consideracions paral·leles que no són estrictament polítiques».

Amenaces contra el seu entorn «més immediat»

El president de la cambra ha assegurat que «en cap moment» s'ha plantejat plegar, tot i que ha assenyalat que «hi ha comentaris i amenaces que no es digereixen mai» i que afecten el seu «entorn més immediat», com la seva dona. «Això el que fa és reafirmar-me més en el meu objectiu», ha assegurat. Torrent, però, no ha volgut donar més detalls sobre les amenaces, però ha reiterat que «la fermesa democràtica no és negociable». 

 

Carles Puigdemont «és i continuarà sent» el candidat a president

Sobre la celebració del debat d'investidura, Torrent ha reiterat que tindrà lloc «si hi ha totes les garanties jurídiques pel president Puigdemont», perquè la investidura «sigui efectiva». «Lluitarem des d'un punt de vista jurídic per assenyalar el nyap que ha fet el govern espanyol i trobar la fórmula per investir Carles Puigdemont de forma efectiva», ha dit Torrent, que ha explicat que «estan més a prop» d'aconseguir-ho. Finalment, ha reafirmat que l'expresident Puigdemont «és i continuarà sent el candidat a la presidència de la Generalitat. 

 

Roger Torrent i Carles Puigdemont durant la seva reunió a Brussel·les | CatalunyaDiari.cat

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris