CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Un mort i 6 ferits en un descarrilament a Rodalies

Roger Torrent manté convocat el ple d'investidura

Demà s'havia de dur a terme una segona votació al ple d'investiudura
Imatge de la sessió constitutiva del Parlament del 17 de gener | CatalunyaDiari.cat

 

Roger Torrent ha decidit que demà mantindrà el ple d'investidura tot i els empresonaments avui de Josep Rull, Dolors Bassa, Jordi Turull, Carme Forcadell i Raül Romeva. 

 

Dissabte, 24 de març, correspondria celebrar la segona volta del ple i Turull s'havia de sotmetre a una altra votació. Tot i que l'actual secretari de presidència de la Generalitat no podrà assistir al ple —ha ingressat avui a la presó d'Estremera—, Roger Torrent ha optat per mantenir el ple.

 

El mateix president del Parlament, Roger Torrent, d'altra banda, ha comunicat que en acabar el ple farà una declaració institucional.

 

Segons 'El Nacional', l'alternativa que proposa Torrent i que es negocia a hores d'ara amb Junts per Catalunya passa per desconvocar el ple demà mateix i organitzar una protesta política.                                        

 

 

El comiat de Jordi Turull i Josep Rull

«Estic bé perquè estic convençut del que he fet, que ni és delicte ni he fet mal a ningú», ha expressat un Turull, que les darreres setmanes ha assolit una gran importància en ser el candidat proposat per la investidura.

 

 

En aquest sentit, el mateix Turull ha dit que «he estat empresonat per haver estat lleial al mandat dels que em van escollir» i ha afegit: «Dediqueu totes les energies a defensar pacíficament la democràcia i la dignitat de Catalunya». Finalment, en un comunicat la seva filla ha dit que «no pot entendre» l’empresonament del seu pare.

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.