Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lorena Roldán

Roldán acusa Torra de ser el culpable de «l'intent d'assalt» al Parlament durant la Diada

Ha insistit que el president de la Generalitat porta mesos «escalfant el carrer»

Lorena Roldán
Lorena Roldán ha culpabilitzat Quim Torra de les protestes davant el Parlament | Catalunya Diari

 

La candidata a la presidència de la Generalitat per Ciutadans,  Lorena Roldán, ha acusat el president del Govern, Quim Torra, de ser el culpable de l'intent d'assalt al Parlament  de Catalunya que han hagut de dissoldre els Mossos d'Esquadra. Unes 300 persones s'havien concentrat davant la cambra catalana i havien llençat objectes contundents com pedres i artefactes pirotècnics com bengales al cos policial. També hi ha hagut una agressió a una periodista de TVE.

«Torra porta mesos escalfant el carrer i aquest és el resultat: intent d'assalt al parlament, llançament de pedres i pots de fum a Mossos, crema de la bandera d'Espanya i de fotos del Rei i agressions a periodistes. I encara no ha acabat el dia. En això han convertit la Diada», ha escrit Roldán a Twitter. La piulada anava acompanyada d'imatges dels de totes les situacions descrites al text.

Protesta per la identificació de dues persones per posar l'himne espanyol

La portaveu de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats ha anunciat també a través de Twitter que aquest dijous la formació demanarà la compareixença del conseller d'Interior, Miquel Buch, al Parlament per la identificació que han fet els Mossos d'Esquadra de les dues persones que entorpien l'ofrena floral del Govern a Rafael Casanovas fent sonar l'himne espanyol.

«El Govern  no pot intentar usar amb criteris arbitraris els Mossos», ha escrit la líder taronja. En el mateix sentit s'ha expressat Lorena Roldán, candidata del partit a la presidència de la Generalitat. «No podem permetre que Torra i el seu Govern utilitzin els Mossos per perseguir catalans constitucionalistes», ha indicat.

També et pot interessar...