Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lorena Roldán

Roldán es presentarà a les primàries de C's per escollir candidat a la Generalitat

Aquest dijous C’s inicia un procés de primàries per escollir el candidat a la Generalitat davant la possibilitat que hi hagi eleccions anticipades

Lorena Roldán
Lorena Roldán es presentarà com a candidata a les primàries de Ciutadans per la presdència de la Generalitat | Europa Press

 

Lorena Roldán, la senadora i portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, ha anunciat que es presentarà per ser candidata de C's a la presidència de la Generalitat  en el procés de les primàries que el partit taronja comença aquest dimecres.

«És un repte il·lusionant que assumeixo amb moltíssima responsabilitat, però també amb l’energia que dona formar part del projecte de Ciutadans, que defensa la llibertat i la unitat en qualsevol racó d’Espanya però especialment a Catalunya» ha dit Roldán en una entrevista a Antena 3.

Roldán substituiria a Arrimadas

Aquest dijous C’s inicia un procés de primàries per escollir el candidat a la Generalitat davant la possibilitat que hi hagi eleccions anticipades, i després que Inés Arrimadas hagi marxat a Madrid, el nom que ha sonat amb més força per substituir-la és el de la senadora. Per Roldán, les primàries responen al fet que el partit ha crescut, i considera que han d’estar preparats perquè el president de la Generalitat, Quim Torra, «amenaça en tornar a repetir el cop».

Respecte a les enquestes d’‘El Periódico’ d’aquest dimarts, que mostraven que Cs passaria de primera a quarta força en les eleccions autonòmiques,  ha dit que les enquestes s’han d’interpretar amb prudència i ha afegit «la millor enquesta és la de les urnes».

També et pot interessar...