Raül Romeva escriu el seu primer tuit fora de la presó

El conseller ha donat les gràcies a tots aquells que li han donat suport durant la seva estada a la presó

 

El primer tuit de Raül Romeva s’ha publicat aquesta tarda, on dona un missatge de suport als companys que encara continuen empresonats. En aquest missatge ha aprofitat per agrair a totes les persones que els hi han donat suport durant aquests dies. A més, també ha volgut recordar als quatre empresonats que encara continuen a Madrid, després de la decisió del Suprem. 

 

De moment, el tuit publicat en només un quart d'hora ja ha aconseguit més de 975 retuits i més de 2.000 'M'agrada'. Algunes respostes dels usuaris s'alegraven pel conseller, mentre que d'altres recordaven que encara hi havien quatre empresonats, els comentaris del tuit ja superen els 200. 

 

El 21-D, no té un guanyador clar 

Ciutadans aconseguiria més vots que ERC el 21-D, segons l'enquesta presentada pel Centre d'Investigacions Sociològiques, després d'estimar-se que el 22,5% dels electors optarien pel partit que dirigeix Inés Arrimadas, mentre que el 20,8% votaria pels republicans. Els de la formació taronja sortirien afavorits i ampliarien la seva base d'escons. 

Forn, Junqueras i els Jordis a la presó 

 
El jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ha decidit deixar a presó el vicepresident Oriol Junqueras, i el conseller Joaquim Forn, així com Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. El magistrat considera que no hi ha risc de fugida però creu que, en el cas dels quatre investigats que deixa a la presó, hi ha risc de reiteració delictiva. A la resolució, remarca que els investigats que manté a la presó estan «directament vinculats a una explosió violenta que, de reiterar-se, no deixa marge de correcció o de satisfacció als que es vegin afectats per ella».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris