ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Ronaldinho podria presentar-se com a candidat a Senador de Brasil

L'exfutbolista del Barça està a punt d'abandonar definitivament l'esport i està buscant una nova ocupació
Imatge de Ronaldinho durant la seva època al Barça. | Cedida

 

Ronaldinho va demostrar durant la seva època al Futbol Club Barcelona que era un vertader crack de la pilota i que amb ella podia fer el que volgués. Tot i això, els anys van passant i sembla que el jugador vol retirar-se de l’esport definitivament, un moviment que el deixa amb molt de temps lliure. Per aquest motiu, la premsa brasilera no ha trigat a investigar quina podria ser la nova ocupació de l’esportista i han descobert una vocació inesperada: la política.

Segons ha avançat el diari ‘O Globo’, Ronaldinho podria presentar-se com a candidat al Senat de Brasil per la zona de Minar Gerais i ho faria com a membre del partit Patriota, una formació d’ultradreta. De fet, fa uns dies, el futbolista es va reunir amb el candidat a liderar aquesta formació, Jair Bolsonaro.

 

Ronaldinho podria ser un dels nous senadors del Brasil. | Cedida

 

Una participació per confirmar

Tot i que alguns mitjans ja ho donen per segur, perquè l'exblaugrana pugui formar part del partit Patriota cal que el lideratge de Bolsonaro es confirmi en les eleccions primàries que celebraran aquest març de 2018. En cas de ser així, les eleccions en les quals ja participaria Ronaldinho tindran lloc el pròxim mes d'octubre.

Fins al moment, el jugador no ha volgut manifestar-se sobre aquest tema i no ha confirmat ni negat aquestes sorprenents informacions. Si finalment, Ronaldinho passa a formar part del Senat brasiler, coincidirà allà amb un altre gran futbolista, Romario, que forma part de la Cambra Alta del país des del 2015.

 

Molt lligat al Barça

Actualment, Ronaldinho continua estretament lligat a l’equip de futbol català, ja que es dedica a representar al Barça com a ambaixador. Així doncs, acostuma a jugar partits benèfics com el que es va disputar al seu país el passat diumenge on va demostrar que encara té un gran potencial i que no ha oblidat cap de les seves increïbles habilitats.

 

Imatge de Ronaldinho durant el partit benèfic celebrat al Brasil el passat diumenge. | Cedida

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris