IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚨 El Govern confirma que decretarà un toc de queda nocturn a Catalunya

RTVE acompanya les paraules de Puigdemont amb la música de l'Exorcista

No és la primera polèmica de l'emissora pública en el context de Catalunya

Les emissions de RTVE continuen aixecant polèmica per la seva tendència a posicionar-se en contra dels representants sobiranistes de Catalunya. Si setmanes enrere es donava a conèixer que treballadors de la cadena havien denunciat la manipulació a les notícies durant el referèndum de l'1 d'octubre, aquesta vegada, la banda sonora de l'exorcista en unes paraules de Puigdemont han tornat a l'emissora al centre de les mirades.

  

Aquest dissabte, mentre el programa 'Informe Semanal' analitzava els últims esdeveniments relacionats amb el conflicte català, partint des de la Vaga General del 8 de novembre fins a la manifestació que es va realitzar el dia 11, en demanda de la llibertat pels presos polítics, va emetre un àudio de les paraules que el President va concedir a Catalunya Ràdio.

En elles, s'hi escoltava a Puigdemont parlar, des de Brussel·les, per comentar la seva actualitat, mentre de fons, s'escoltava la coneguda banda sonora de la pel·lícula de por, tal com van fer ressò les xarxes socials, per tal de denunciar aquesta situació desfavorable.

En el fragment de discurs que es va emetre, el President referia que «és evident que tots sabem que podem acabar a presons espanyoles. Tots, també nosaltres. Si finalment, per les raons que siguin, es concedeix una extradició que nosaltres lluitarem fins al final perquè no es produeixi».


Comentaris

envia el comentari