Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rufián

Rufián alerta que «el problema» serà si es repeteix el pacte de JxCat-PSC a la Generalitat

El diputat s'ha sumat a les crítiques a JxCat per pactar amb els socialistes

Rufián
Gabriel Rufián carrega durament contra JxCat a través de les xarxes socials | CatalunyaDiari.cat

 

L'acord entre el PSC i JxCat per governar conjuntament la Diputació de Barcelona ha portat diversos dirigents republicans a publicar crítiques i retrets  als postconvergents en les últimes hores a la xarxa. Dirigents i diputats republicans han carregat contra el pacte, que veuen com  un retorn a la «sociovergència». Per la seva banda, l'exconseller Carles Mundó ha qualificat «d'error estratègic incomprensible» que JxCat hagi «descartat» un pacte amb ERC i els comuns i hagi «regalat» la Diputació de Barcelona al PSC. Aquest missatge ha estat repiulat pel vicepresident del Govern, Pere Aragonès.

El diputat al Congrés Gabriel Rufián també s'ha referit al pacte entre JxCat i el PSC per donar la presidència de la Diputació als socialistes i ha assegurat que «el problema» no és només aquest acord, sinó si es podria repetir a la Generalitat. «No és només donar la presidència de la tercera institució del país al PSC per evitar que la tingui ERC, el problema és si també ho faran amb la primera», ha avisat en un missatge a Twitter.

Rufián, que s'ha sumat així als diversos líders republicans que durant el dia han criticat el pacte, ha carregat durament tant contra els de JxCat com els socialistes i ha assegurat que «ja n'hi ha prou». «Quan l'amo et convida a fer un tomb en cotxe o és perquè seguis al seu costat o perquè li netegis», ha reblat el republicà.

També et pot interessar...