Rufián a 'Espejo Público': «Gent com Borrell fomenta la ultradreta»

«Borrell el que ha de fer és deixar-se de manifestar amb VOX», ha explicat Rufián sobre el seu rival polític per antonomàsia

Rufián a 'Espejo Público', parlant sobre la figura del ministre Borrell
Rufián a 'Espejo Público', parlant sobre la figura del ministre Borrell | Antena 3

Gabriel Rufián l'hi té jurada a Josep Borrell. Més enllà de la pugna més famosa de totes —la que, segons el ministre, va acabar amb un escopit—, el diputat republicà i el ministre d’Exteriors mantenen una pugna personal d’allò més tensa des que Borrell va comparar Junqueras amb el capellà del seu poble. «Tenen la mateixa arquitectura física i mental», va etzibar aleshores Borrell.

  

Entestat i sense oblidar-ho, Gabriel Rufián aprofita qualsevol ocasió per a poder incriminar el ministre. Aquest dijous, a ‘Espejo Público’, no n’ha estat una excepció. En ser preguntat per Susanna Griso sobre Borrell, el diputat d’ERC al Congrés no s’ha estat de res per reconèixer: «Borrell el què ha de fer és deixar de manifestar-se amb VOX, perquè és literal i tenim fotografies. Qui ha fomentat l’ultradreta és gent com ell».

  

 

Rufián torna a incriminar Borrell

No és la primera vegada ni serà l’última. «Borrell el que ha de fer és deixar-se de manifestar amb VOX», ha explicat un Rufián sobre el seu rival per antonomàsia mentre també relatava: «Ha fomentat la ultradreta, de fet, perquè ha estat capaç de posar-se amb una pancarta amb ells».

  

  

«Els 2 milions d’independentistes no desapareixeran»

Ha estat la darrera proclama de Rufián. Preguntat pel gran desplegament de policies previst a Catalunya, el diputat d’Esquerra ha estat d’allò més taxatiu: «Per molt que amenacin, que diguin que enviaran 1.000 policies a Catalunya, que vulguin imposar un altre 155... els dos milions d’independentistes no desapareixeran».

Per això mateix, doncs, la programa de Rufián ha estat clara: «Al final haurem de començar a parlar. La gent haurà de votar ».


Comentaris

envia el comentari