rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Rufián assegura que el govern espanyol no guanya «ni posant-nos a la presó» i que els hauria de fer «vergonya»

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats ha criticat durament al govern espanyol a Twitter

 

Gabriel Rufián torna a ser protagonista a Twitter. El portaveu adjunt d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats ha criticat durament l’estat espanyol assegurant a la xarxa social on és més actiu que «no guanyen ni posant-nos a la presó». A més, el diputat republicà ha escrit: «Vergonya els hauria de fer».

I és que amb Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Meritxell Borràs, Joaquim Forn, Josep Rull, Carles Mundó i Dolors Bassa a la presó i Carles Puigdemont —a més de quatre dels seus consellers— a Brussel·les, el mateix Rufián ha volgut donar a entendre que les forces de l’estat espanyol no podran contrarestar el sentiment independentista a Catalunya. A més, el tuit arriba en un context preelectoral al país, poc abans de les eleccions el pròxim 21 de desembre.

 

Gran ressò a les xarxes

La piulada, feta pel diputat català a primera hora del passat diumenge 26 de novembre, ha tingut un gran ressò a les xarxes socials. I és que el comentari ha agradat a gairebé 8.000 usuaris d’aquesta xarxa social, ha tingut un total de 2.500 retuits i més de 500 persones han optat per contestar el comentari de Rufián.

 

 

 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris