YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gabriel Rufián compara l'assetjament a Llarena amb l'agressió a Jordi Borràs

El republicà ha publicat al seu compte de Twitter que surt «més car cridar llibertat mentre Llarena dina que cridar Visca Franco i agredir a Jordi Borràs»

Imatge de Gabriel Rufián
Imatge de Gabriel Rufián | Arxiu

Gabriel Rufián torna a ser notícia pels seus comentaris a les xarxes sobre l’assetjament patit pel jutge Pablo Llarena a Palafrugell. Després que comparés aquest fet amb la situació dels presos, ara ha volgut recordar l’agressió comesa sobre el fotoperiodista Jordi Borràs. 

El líder d’ERC ha tornat a fer menció al jutge Llarena per parlar de la ràpida detenció d’un dels seus suposats assetjadors. Rufián ha criticat precisament aquesta rapidesa amb què s'ha actuat contra una persona que en cap moment va fer cap tipus d’agressió física ni verbal comparant-la amb el poc càstig rebut per l’agressor de Borràs. «Surt més car cridar 'Llibertat' mentre Llarena dina a un restaurant que cridar Visca Franco mentre li trenques el llavi a Jordi Borràs a Barcelona».

Atacs personals contra ell a les xarxes   

Les reaccions a la xarxa a la seva piulada no s’han fet esperar. El tuit que publicava ahir a la tarda arribava ràpidament a més de 600 comentaris i també a més de 9.000 retuits. Les paraules de Rufián escalfaven als seus detractors que no van dubtar en atacar-lo personalment com en altres ocasions on les piulades del diputat al Congrés han generat polèmica.  

Un dels atacs que més s'han repetit entre els internautes contra Rufián ha sigut recordar-li que és ell «qui surt molt car als espanyols». Altres comentaris han volgut criticar la falta d'ètica i dignitat del polític i català o han volgut treure importància a l'agressió patida pel fotoperiodista. 

L'agressió a Jordi Borràs

Jordi Borràs va ser agredit el passat 16 de juliol al carrer dels Capellans de Barcelona. El fotoperiodista va rebre un cop a la cara i va acabar amb el llavi trencat. El seu agressor va proferir crits de «Visca Espanya» i «Visca Franco» i quan Borràs va voler cridar a la policia va afirmar «Jo sóc policia». Posteriorment, es va confirmar que l'agressor pertanyia al cos de Policia Nacional i tot i que se li va obrir un expedient informatiu no se'l va apartar de les seves funcions. 


Comentaris

envia el comentari