rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

⚫ Mor un turista belga ofegat en una platja de l'Escala

ATENCIÓ

❗ L'imam de Ripoll va ser confident del CNI fins al 17A

Rufián compara «l'assetjament» a Llarena a Palafrugell amb la situació dels presos

El jutge Pablo Llarena va ser enxampat en un restaurant de Palafrugell amb Alberto Fernádez Díaz
Gabriel Rufián a l'exterior de l'Audiència Nacional | CatalunyaDiari.cat

 

La presència de Pablo Llarena a Palafrugell amb el líder del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha agafat a molts per sorpresa. Tant va ser així, de fet, que un grup de persones van optar per esperar-lo a la seva sortida del restaurant del Baix Empordà per increpar-lo. El magistrat instructor de la causa contra el procés, de fet, va haver de marxar escoltat per la Policia Nacional.

 

Davant d’aquests fets, doncs, la resposta de Gabriel Rufián no es va fer esperar. El diputat d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats ha fet referència a la polèmica comprant la situació «d’assetjament» de Pablo Llarena a Palafrugell, amb el dia a dia que viuen els polítics presos catalans als seus centres penitenciaris.

 

 

«Assetjament és Cuixart, Sánchez, Junqueras, Forn, Romeva, Bassa, Forcadell, Rull i Turull sopant sense els seus fills en una presó», ha comentat Rufián mentre al·legava que aquesta situació dista molt de la de «Llarena menjant gambes amb exministres en un restaurant de Palafrugell».

 

Llarena, increpat a Palamós

Després de retirar l'ordre de detenció internacional contra Carles Puigdemont i la resta de polítics a l'estranger, Pablo Llarena hauria vingut a passar uns dies de vacances a la Costa Brava. Per això mateix, doncs, el passat dissabte se’l va poder veure sopant en un restaurant de Palafrugell, amb el membre del PP, Alberto Fernández Díaz i més acompanyants.

 

 

 

Pablo Llarena, que està escoltat per diferents agents de la Policia Nacional des que és el magistrat instructor de la causa contra el procés, va haver d’abandonar ràpidament el restaurant després que un grup de persones es personessin a l’exterior d’aquest per increpar-lo.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris