URGENT

🔴 Carles Puigdemont compareix davant les autoritats belgues

ATENCIÓ

🚨 Un terratrèmol sacseja el Ripollès

Rufián compara «l'assetjament» a Llarena a Palafrugell amb la situació dels presos

El jutge Pablo Llarena va ser enxampat en un restaurant de Palafrugell amb Alberto Fernádez Díaz
Gabriel Rufián a l'exterior de l'Audiència Nacional | CatalunyaDiari.cat

 

La presència de Pablo Llarena a Palafrugell amb el líder del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha agafat a molts per sorpresa. Tant va ser així, de fet, que un grup de persones van optar per esperar-lo a la seva sortida del restaurant del Baix Empordà per increpar-lo. El magistrat instructor de la causa contra el procés, de fet, va haver de marxar escoltat per la Policia Nacional.

 

Davant d’aquests fets, doncs, la resposta de Gabriel Rufián no es va fer esperar. El diputat d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats ha fet referència a la polèmica comprant la situació «d’assetjament» de Pablo Llarena a Palafrugell, amb el dia a dia que viuen els polítics presos catalans als seus centres penitenciaris.

 

 

«Assetjament és Cuixart, Sánchez, Junqueras, Forn, Romeva, Bassa, Forcadell, Rull i Turull sopant sense els seus fills en una presó», ha comentat Rufián mentre al·legava que aquesta situació dista molt de la de «Llarena menjant gambes amb exministres en un restaurant de Palafrugell».

 

Llarena, increpat a Palamós

Després de retirar l'ordre de detenció internacional contra Carles Puigdemont i la resta de polítics a l'estranger, Pablo Llarena hauria vingut a passar uns dies de vacances a la Costa Brava. Per això mateix, doncs, el passat dissabte se’l va poder veure sopant en un restaurant de Palafrugell, amb el membre del PP, Alberto Fernández Díaz i més acompanyants.

 

 

 

Pablo Llarena, que està escoltat per diferents agents de la Policia Nacional des que és el magistrat instructor de la causa contra el procés, va haver d’abandonar ràpidament el restaurant després que un grup de persones es personessin a l’exterior d’aquest per increpar-lo.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris