La guerra independentista no s'atura: Rufián, atacat després d'un tuit contra JxCat

El portaveu d'ERC a Madrid ha rebut desenes de respostes criticant la piulada

Pere Aragonès i Gabriel Rufián
Gabriel Rufián és el portaveu d'ERC a Madrid. | ACN

Tot continua igual: JxCat i ERC segueixen en peu de guerra i Gabriel Rufián segueix atacant els rivals independentistes del seu partit a cop de tuit. Aquest dimarts es produïa un episodi més d'aquesta dinàmica, amb el portaveu dels republicans al Congrés com a principal iniciador de la polèmica. Rufián acusava indirectament JxCat de causar una campanya bruta de cara a les eleccions del 14 de febrer i apuntava que el partit de Carles Puigdemont és «hereu» dels «actors del règim del 78 a Catalunya», que eren «els mateixos però amb una altra bandera»:

Desenes de retrets contra Gabriel Rufián

La piulada de Rufián, en un to molt desafiant cap a Junts per Catalunya, va despertar aquest dimarts desenes de crítiques per part d'usuaris que li retreien el to utilitzat contra una formació, JxCat, que no tan sols és sòcia actual del Govern amb ERC, sinó que els mateixos republicans han dit que hi volen pactar passades les eleccions. La legislatura, que ja toca al seu final, ha demostrat que no s'entenen i que la seva relació està marcada per les tensions i la polèmica, i la piulada de Rufián n'ha estat un exemple més. Aquests són alguns dels retrets que ha rebut el portaveu d'ERC a Madrid:

L'ambient, doncs, està molt caldejat a l'independentisme a menys de tres mesos d'una nova cita electoral, on segons totes les enquestes, ERC i JxCat es disputaran la presidència de la Generalitat.


Comentaris

envia el comentari