La pífia ortogràfica de Ciutadans a Twitter que ha provocat centenars de burles

El twitter de Ciutadans a Santa Perpètua de la Mogoda ha fet una piulada al·legant que «ancara tenim esperança, ancara tenim» i les rèpliques no s'han fet esperar
El tweet de Ciutadans a Santa Perpètua, que ha estat esborrat minuts després de la seva publicació | Twitter

 

Les xarxes no en deixen passar ni una i aquest dissabte Ciutadans ho ha viscut en primera persona. El compte oficial de Twitter del partit a Santa Perpètua de Mogoda ha aprofitat la compareixença de les cares visibles del Ciutadans en un míting a Girona per anar fent petites piulades informatives. Fins aquí, tot bé. Tot i això, just després del parlament d’Inés Arrimadas, el perfil ha piulat amb flagrants faltes d’ortografia: «Ancara tenim esperança, ancara tenim».

 

La piulada, que ha causat una gran estupefacció entre molts tuitaires, ha estat esborrada minuts després. Tot i les bones intencions del partit taronja, han estat molts els usuaris que han optat per capturar-ne la pantalla preveient el que podia passar.

Gabriel Rufián, al peu del canó

Gabriel Rufián aprofita la més mínima ocasió per criticar als seus oponents polítics. I de fet, ell ha estat un dels primers a utilitzar twitter —la seva xarxa social fetitxe— per fer burla del partit que lidera Inés Arrimadas.

Precisament, aprofitant l'evident error ortogràfic —correctament s’escriu «encara»— Rufián ha aprofitat per establir un paral·lelisme amb una localitat turca: «Ankara, Turquia».

 

Un joc de paraules, que inclou una crítica explícita al partit taronja, i que ha estat molt celebrat pels seus seguidors a twitter. De fet, la piulada ha tingut una gran rebuda, ja que de moment Rufián porta més de 4.340 ‘retweets’, més de 7.800 ‘likes’ i gairebé 700 comentaris. D'entre els quals s'hi troben alguns de destacables. 

Comentaris