Cantó i Rufián discuteixen a Twitter per les empreses que han marxat de Catalunya

«I ara quan torni a canviar de partit com me n'assabento?» respon irònicament Rufián a Cantó després que aquest l'hagi bloquejat a Twitter per una resposta que no li ha agradat

Toni Cantó s'enfada amb Gabriel Rufián i el bloqueja a Twitter  | CatalunyaDiari.cat

Aquest diumenge s’ha viscut un nou episodi de ‘picabaralla’ entre polítics. Fa unes hores es parlava de la discussió a Twitter que havia mantingut la líder de C's, Inés arrimades amb el president de la Generalitat, Quim Torra en relació amb la polèmica visita de Ciutadans a Amer, el poble de Puigdemont. Ara, el protagonisme a Twitter l’han guanyat Gabriel Rufián i Toni Cantó.

Si bé no és d’estranyar que un dels polítics més actius a les xarxes socials, Rufián, es vegi immers en una polèmica a Twitter, en aquest cas ha estat el diputat de Ciutadans, Toni Cantó qui ha iniciat aquesta petita discussió. Tot ha començat quan Cantó ha compartit al seu perfil un vídeo on el diputat d’ERC assenyalava que en divuit mesos deixaria el Congrés per tornar a la nova República Catalana. A la piulada Cantó indicava que Rufián no havia complert amb la seva paraula i que en lloc d’ell qui havia marxat eren les empreses de Catalunya.

Rufián, expert ja en donar resposta a totes les piulades que rep, no ha fet d’esperar al diputat de C's i ha contestat a l’esmentada marxa d’empreses que es referia. Així doncs, Rufián ha indicat que només han estat 300 les empreses que han marxat de Catalunya, «les que cobren i es deuen a la caverna, com tu» ha afegit contundent.

També ha indicat que «Catalunya lidera el rànquing d’empreses» i com no, ha utilitzat el seu toc d’ironia, habitual en ell, per concloure: «Una mica de rigor que no estàs al teatre, Toni». Lluny de rebre una resposta de Cantó, Rufián s’ha adonat hores més tard, que el diputat de C's l’havia bloquejat de la xarxa social. Davant d’aquesta situació, Rufián ha fet ús de la seva ironia per anunciar als seus seguidors quina havia estat la reacció de Cantó a la seva piulada anterior.

Minuts més tard, Cantó ha respost al diputat d’ERC explicant, també amb certa ironia, el perquè del bloqueig a Rufián i ha anunciat que quedava novament desbloquejat: «Així me n’assabento quan compleixi la seva promesa de marxar del Congrés» ha conclòs.


Comentaris

envia el comentari