Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rufián: «Carrasco sense poder sortir de Viladecans i 'La Manada' de copes per Eivissa»

El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats ha criticat obertament la decisió de l'Audiència Nacional de no permetre a Tamara Carrasco visitar la seva mare a l'hospital
Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

El ‘no’ de l’Audiència Nacional a la petició de Tamara Carrasco per visitar la seva mare ha fet esclatar Gabriel Rufián. La jove de Viladecans detinguda per pertànyer a un CDR no podrà sortir de la localitat del Baix Llobregat —ni per visitar a la seva mare que s’ha trencat una cama i viu a Sant Vicenç dels Horts— i això ho ha aprofitat el diputat d’ERC al Congrés dels Diputats per fer una de les seves particulars reflexions.

 

«Tamara Carrasco sense poder sortir de Viladecans a veure la seva mare malalta per tenir una careta de Cuixart a casa, i ‘La Manada’ de copes per Eivissa després de violar una noia en un portal», ha comentat Rufián.

 

Rufián compara la situació de Carrasco amb la de ‘La Manada’

No és la primera vegada, de fet, que Gabriel Rufián dispara amb bala contra els cinc membres de ‘La Manada’ condemnats per haver abusat sexualment d’una jove durant les festes de Sant Fermín l’any 2016.

 

Ara doncs, servint-se de la determinació de l’Audiència Nacional de no deixar sortir de Viladecans a Tamara Carrasco —només pot desplaçar-se a Barcelona per anar a la seva feina—, el mateix Rufián ha volgut posar en dubte l’acció de la justícia espanyola.

 

'La Manada', en arxiu  | El Español

 

 

La piulada del membre d’Esquerra ha tingut un gran ressò a les xarxes, ja que a hores d’ara compta amb gairebé 5.000 ‘retweets’, més de 6.300 ‘likes’ i uns 300 comentaris de tota mena.

«Violadors al carrer i demòcrates a la presó»

El mateix Gabriel Rufián no es va estar de res a finals de juny per fer la seva particular referència a ‘La Manada’. En aquella ocasió, doncs, el membre d’ERC va titllar de «violadors» dels membres del grup sevillà i va comparar la situació d’aquests amb la dels polítics i activistes catalans empresonats.

 

Comentaris