Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
RUFIÁN

Rufián carrega contra JxCat i la xarxa se li gira en contra

El diputat d'ERC alabava la «doctrina Junqueras» davant els que només volen perdre el poder «ostentat fa més de 20 anys»

Les negociacions unilaterals d'ERC amb el PSOE per establir una mesa de negociació entre govern central i Generalitat,  semblen haver revifat les tensions entre els republicans i JxCat, com es feia palès en la reunió Torra-Aragonès d'aquest dijous.

L'últim en afegir llenya al foc ha estat Gabriel Rufián que, en un missatge indirecte, ha carregat contra aquells que critiquen el que ell ha definit com la «doctrina Junqueras»

En una piulada on comentava la suspensió de l'euroordre contra Puigdemont i Comín, Rufián alabava l'estratègia duta a terme pel seu líder. En una menció indirecta a l'espai postconvergent, afirmava que «ha fet més per la unitat estratègica de l'independentisme» que no «milers de tuits caïnites sorgits de grups de whatsapps» creats per «no perdre un poder ostentat des de fa més de 20 anys». 

«La seva única missió és dinamitar la unitat»

Els usuaris de Twitter no han trigat gaire a respondre amb contundència al missatge. Li han recordat com ell mateix renegava d'un pacte amb Sánchez, d'atacar injustament Carles Puigdemont o de ser un traïdor i un mal per l'independentisme.  

També et pot interessar...