rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gabriel Rufián: «Pablo Casado és un bon candidat per la falange»

El diputat d'ERC al Congrés ha carregat contra Casado per haver proposat il·legalitzar els partits sobiranistes
Gabriel Rufián, en un acte d'Esquerra Republicana a Santa Coloma de Gramenet | CatalunyaDiari.cat

 

Gabriel Rufián continua postulant-se com un dels ‘enfants terribles’ del Partit Popular. El diputat d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, qui sempre ha mantingut una postura força reticent amb el partit, ha aprofitat la pugna entre Soraya Sáenz de Santamaría i Pablo Casado per rellevar Rajoy per carregar, amb summa duresa, contra el mateix Casado.

 

«Pablo Casado és un bon candidat per la falange», ha comentat Gabriel Rufián a la sortida del Congrés. Les declaracions, així mateix, les ha fet el membre d’ERC en ser preguntat per la proposta de Casado —que, a dia d’avui, és el favorit per liderar el PP— d'il·legalitzar els partits independentistes. Quelcom que María Dolores de Cospedal també va demanar en el seu moment. 

Casado, més a prop de la falange que del PP

Ha estat la consideració de Gabriel Rufián. Aquest, que aprofita sempre que pot per carregar contra les forces unionistes, no ha tingut cap mena de mirament per incriminar un Casado que aquest dimarts, 10 de juliol, ha ratificat la seva proposta d’il·legalitzar les formacions sobiranistes.

 

«Pel que fa al tema de Catalunya, jo vaig dir que calia il·legalitzar els partits que vulguin trencar Espanya», ha comentat Casado en una entrevista a la COPE mentre al·legava: «Vaig ser avantguardista a l'hora d'enfrontar-me el secessionisme. Ara no cal tenir contemplacions amb tots aquells qui han donat un cop d'estat».

 

Pablo Casado, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Rufián ja va carregar contra Casado

No es tracta, doncs, del primer encontre entre Rufián i Pablo Casado. De fet, el passat dijous, 5 de juliol, Rufián va servir-se de Twitter per penjar una fotografia d’Albert Rivera, líder de Ciutadans.

 

 

Tot i això, al peu de foto hi posava: «Enhorabona a Pablo Casado». Clara al·lusió, doncs, al paral·lelisme que el mateix Rufián establia sobre les polítiques del líder de Ciutadans i del més que possible màxim responsable del Partit Popular.

Comentaris