Rufián compara la «manipulació» per dir que Cristiano és millor que Messi amb els fets de l'1-O

La piulada del diputat d'Esquerra al congrés ha tornat a tenir una gran acollida a les xarxes

Gabriel Rufián, diputat d'ERC
Gabriel Rufián, diputat d'ERC | CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián i Twitter formen una de les sinèrgies més exitoses del moment. Les piulades del diputat d’Esquerra Republicana al congrés dels diputats obtenen cada dia més ressò i, fins i tot, algunes es poden arribar a comparar a les d’actors, cantants o futbolistes.

I precisament aquest darrer apartat, el dels futbolistes, ha estat l’últim en el que Gabriel Rufián ha optat per posar-hi el dit a la nafra. I, com no podia ser d’altra manera, el tweet ha tornat a traspassar fronteres amb gairebé 7.000 ‘retweets’ i més de 15.000 ‘likes’.

Compara Ronaldo i Messi amb l’1-O

Taxatiu i sense embuts, així és com es mostra sempre Rufián. En aquest context, el polític republicà ha piulat: «La manipulació per convèncer que Cristiano és millor que Messi és només comparable a la manipulació per convèncer de que els dolents són els de les urnes i els bons els de les porres».

Leo Messi, davant el Madrid
Leo Messi i Cristiano Ronaldo, esmentats per Gabriel Rufián | EFE

 

Així doncs, a través d’una equiparació dels dos futbolistes del moment, amb els fets del primer d’octubre de 2017, el diputat d’Esquerra s’ha tornat a situar allà on es mou millor: al focus de la polèmica.

Les múltiples respostes que ha rebut a Twitter —tant dels seus partidaris com dels seus detractors— han evidenciat que Rufián mai deixa indiferent a ningú quan agafa el mòbil i fa una de les seves cèlebres piulades.

24 hores abans carrega contra un exministre franquista

El passat dilluns, 22 de gener, Rufián va optar per sortir en defensa de Carles Puigdemont —no és una pràctica massa habitual en el diputat— al·legant que es coneix més l’ordre d’extradició sobre l’expresident de la Generalitat que no la de Martín Villa. 

Així, el membre d’Esquerra va carregar contra un exministre franquista que es refugia a Argentina amb una ordre internacional de detenció per crims contra la humanitat.

«Pregunta’t perquè saps més coses de l’ordre d’extradició de Puigdemont per 2.315 col·legis electorals que la d’en Martín Villa per 120.000 persones a les cunetes», va explicar ahir Gabriel Rufián.


Comentaris

envia el comentari