rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

⚫ Mor un turista belga ofegat en una platja de l'Escala

ATENCIÓ

Eclipsi parcial de Lluna aquest dimarts a la nit visible des de Catalunya

Rufián confon 'inbernació' amb hibernació i el congrés es burla de la seva intervenció

El diputat d'Esquerra s'ha equivocat mentre feia referència al cas Castor

 

Gabriel Rufián ha tornat a donar la campanada al congrés dels diputats. En aquesta ocasió, però, no ha estat una de les seves ocurrents explicacions el que ha fet exclamar l’estupefacció entre els membres de la càmera espanyola.

 

Ha estat en una de les seves habituals observacions al congrés espanyol on Gabriel Rufián ha tingut una petita patinada al confondre la paraula «invernación» amb «hibernación». El polític republicà ha comès l’error mentre es referia a la problemàtica del cas Castor.

Després de dir-ho, el portaveu adjunt del Partit Popular, Teo García Egea, ha replicat a Rufián corregint el terme que havia emprat anteriorment davant la cara de sorpresa d’un polític català, que no donava crèdit a l’explicació.

 

Twitter, en segon pla

No hauria de ser una notícia, però el cert és que Rufián acostuma a saltar a la palestra informativa per les clatellades que etziba a Twitter. De fet, les seves piulades acostumen a superar —i amb escreix— els 5.000 ‘retweets’ i els 10.000 ‘likes’.

 

Rufián, al congrés dels diputats | Cedida

 

Aquest és el cas, de fet, de dues piulades en els darrers dies. El passat dilluns, 22 de gener, el polític d’Esquerra Republicana triomfava a les xarxes amb una piulada on comparava la «manipulació» per dir que Cristiano és millor que Messi amb els fets de l'1-O.

«La manipulació per convèncer que Cristiano és millor que Messi és només comparable a la manipulació per convèncer de que els dolents són els de les urnes i els bons els de les porres», explicava.

 

D’altra banda, també el passat dilluns, Rufián va optar per sortir en defensa de Carles Puigdemont al·legant que es coneix més l’ordre d’extradició sobre l’expresident de la Generalitat que no la de Martín Villa, exministre franquista que es refugia a l’Argentina.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris