IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rufián critica les decisions dels votants espanyol

Publica una imatge on la majoria de vots són pel PP, a excepció de Catalunya, el País Basc i Andalusia

Gabriel Rufián torna a provocar polèmica per Twitter
Gabriel Rufián torna a provocar polèmica per Twitter | CatalunyaDiari.cat

L'activitat de Gabriel Rufián no es deté ni tan sols el cap de setmana. Quan no és durant les seves intervencions en el Congrés, és per una publicació a les xarxes socials. La qüestió és que el portaveu d'ERC sempre està al centre de la polèmica i sembla que és on més li agrada ubicar-se, ja que lluny d'evitar-ho, ho busca constantment.

L'última activitat del republicà ha estat per mitjà de Twitter. Allí, Rufián ha compartit una imatge del mapa d'Espanya, dividit en províncies. Aquest, d'un color pràcticament blau en la seva totalitat, es diferencia només per unes poques províncies andaluses en color vermell, l'autonomia del País Basc en color morat i Catalunya, dividit entre el mateix morat i el taronja.

El mapa reflecteix els vots dels ciutadans en les províncies per les últimes eleccions, definint el color blau com votants del PP, el color vermell com electors del PSOE, el morat, pels d'Unidos Podemos o ECP i el taronja pels d'ERC. Rufián acompanya la imatge amb un «enorgulliu-vos de ser els anormals d'aquesta normalitat», fent referència a les poques autonomies que van optar per no escollir als conservadors en els últims comicis.

Els seguidors li donen suport

L'última polèmica que ha generat Rufián ha comptat amb el suport de la majoria dels seus seguidors a Twitter, els quals admetien que sentien «llàstima» per la situació del país, del qual arribaven a considerar que era «molt fatxa» i recordaven noms que representen la polèmica de corrupció i frau que rodeja al PP, com «Indra» o «Gürtel».

D'altres, també donaven suport a Rufián, però des del punt de vista català, mostrant un mapa de Catalunya on es reflecteix la majoria d'alcaldes independentistes amb els quals compten els municipis locals, o un mapa on es destaquen els Països Catalans, indicant que aquests són els «que fa por als feixistes».


Comentaris

envia el comentari