rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Rufián critica que es digui que el Felip VI ho està «passant molt malament»

Les xarxes socials estallen amb les últimes declaracions de la infanta Pilar de Borbó

 

Les declaracions de la tieta del rei Felip VI, la infanta Pilar de Borbó, qui va assegurar que el seu nebot ho està passant «molt malament» davant la situació que s'està vivint a Catalunya, han generat el rebuig del sector de la societat més crítica amb la monarquia, amb Gabriel Rufián entre els destacats, que no ha vist amb bons ulls unes afirmacions com aquestes en el context que s'està vivint.

El representant d'ERC s'ha mostrat sorprès amb les declaracions de la germana de Joan Carles I, qui ha parlat del moment «complicat, difícil i dolorós» que es viu a Catalunya, així com que qualifiqués de «meravellosos» els discursos de Felip, pel que no ha dubtat en utilitzar el sarcasme per afirmar que «Felip VI ho està passant molt malament».


El polític, tirant del seu habitual to irònic, ha aprofitat per recordar als membres del Govern empresonats, afirmant que tant Junqueras, Turull, Rull, Romeva, Forn, Bassa i Borràs, tancats a Estremera i Alcalá Meco «no» estan patint de la mateixa manera que el monarca, pel que els ha denominat «miserables».

 

Burles des d'altres organismes

També s'ha sumat a les crítiques contra l'estat anímic del monarca l'entitat en suport del vot independentista a Catalunya, pel la comunitat castellanoparlant, Súmate, que ha ofert als seus seguidors la direcció de correu del Palau de la Zarzuela perquè, qui ho consideri, pugui escriure una carta per animar a Felip.


«Si us plau, escriviu cartes a aquest pobre home per ajudar-lo a sortir de la depressió abans de que el desnonin», encapçalava el tuit publicat per l'organisme independentista.

 

 

Revolució a les xarxes socials

Com acostuma a succeir com a conseqüència de declaracions polèmiques o desconsiderades, els usuaris de les xarxes socials utilitzen aquestes badades per treure un to burlesc a la situació.


En aquest context, diversos tuitaires han aprofitat el suposat estat anímic de Felip per criticar la seva posició, ironitzant sobre que «qui entristeix al Rei no estima el seu país», considerant que «per fi noto que tinc quelcom en comú amb els de sang blava» o criticant, sarcàsticament, que mentre el monarca ho passa «molt malament», els «presos polítics catalans i les seves famílies ho passen de meravella».

 

 

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris