Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge arxiu Gabriel Rufián

Rufián posa cullerada a la polèmica entre Pedro Sánchez i Pep Guardiola

El president del govern espanyol s'ha mostrat ofès que l'extècnic del Barça titllés Espanya de «país autoritari»

Imatge arxiu Gabriel Rufián
Rufián ha criticat a Twitter les declaracions de Sánchez sobre Guardiola   | EFE

 

Gabriel Rufián és amic de la polèmica i no podia perdre's l'última novetat en dards enverinats. Per això no ha trigat en dir la seva sobre les paraules del president del govern espanyol a un dels entrenadors catalans de futbol per excel·lència, Pep Guardiola. Pedro Sánchez es mostrava «molest» que el tècnic titllés Espanya de «país autoritari».

I ara Rufián retreu irònicament a Twitterque «molesti més el llaç groc de Guardiola», un símbol de llibertat dels polítics empresonats, que «la renta de Cristiano Ronaldo», una qüestió de delicte per frau fiscal. 

Sánchez llençava la fletxa al de Santpedor en una entrevista al diari 'Marca', on es declarava, un cop més,  ferm de defensor de l'Atlètic de Madrid i gran admirador del 'Cholo' Simeone: «M'ofèn que Guardiola digui que Espanya és un país autoritari».

Esclaten els defensors i detractors de Rufián

Com no podia ser d'altra manera, la publicació de Rufián a Twitter ha desembocat en una allau de comentaris comentant la jugada, alguns a favor de la seva crítica a Sánchez, que també han fet pública personatges com Xavier Sala i Martin, i altres en contra de les paraules del polític català.