El desig de Rufián per al 2019: «Els demòcrates, al Parlament»

«Que les manades estiguin en cel·les, els carcellers a les banquetes i els demòcrates als Parlaments», ha comentat el diputat d'ERC al Congrés

Gabriel Rufián ha tancat el 2018 demanant altra vegada la llibertat dels polítics catalans empresonats
Gabriel Rufián ha tancat el 2018 demanant altra vegada la llibertat dels polítics catalans empresonats | CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián ha volgut encetar el 2019 d’una manera molt especial. El diputat d’ERC al Congrés ha volgut dir adeu al 2018 amb una petició d’allò més directe: «Que les manades estiguin en cel·les, els carcellers a les banquetes i els demòcrates als Parlaments».

A través d’una clara al·lusió al complicat moment que viu la política catalana, el polític republicà també ha volgut desitjar un «bon 2019». Ho ha fet, així mateix, servint-se d’un llaç groc per il·lustrar —per última vegada— el seu evident reclam polític. Cal destacar, en aquesta mateixa línia, que la publicació va tenir un enorme ressò i més de 300 persones van optar per repiular la publicació.

Rufián i el Nadal dels presos

No és la primera vegada que Rufián fa un recés a les festes per fer una de les seves habituals mencions polítiques. Hores abans de la nit de Nadal, de fet, el polític criat a Santa Coloma de Gramanet va recordar la situació d’uns presos sobiranistes que passaven el segon Nadal lluny de casa seva.

«Avui passaran la nit en una cel·la sense els seus fills, 9 persones per un referèndum. Seran festes, però no felices. Que als carcellers de toga se’ls remogui la consciència cada nit que els quedi», va recordar aleshores el diputat d’Esquerra Republicana al Congrés.                               


Comentaris

envia el comentari