rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Rufián se'n riu de la dimissió de Màxim Huerta i de la destitució de Julen Lopetegui de la selecció espanyola

El diputat d'ERC també va criticar el rei Felip VI
Gabriel Rufián a l'exterior de l'Audiència Nacional | CatalunyaDiari.cat

 

Gabriel Rufián ha volgut dir-hi la seva. Les darreres 48 hores han estat d’allò més frenètiques per les rotatives de tot el país i Gabriel Rufián, sempre al peu del canó, ha optat per posar-hi el seu granet de sorra i fer mofa de la dimissió de Màxim Huerta com a ministre de Cultura i Esports i de la destitució de Julen Lopetegui com a seleccionador espanyol.

 

Per això mateix, doncs, el diputat d’Esquerra Republicana al Congrés va carregar amb bala contra Huerta, ja des de primera hora del matí i hores abans de presentar la dimissió. «Surt més car defraudar a la Selecció que a Hisenda», comentava mentre hores més tard penjava una fotografia del rei Felip VI entre els implicats: Lopetegui i Huerta.

«Surt més car defraudar a la Selecció que a Hisenda»

La seva previsió, però, va ser errònia. I és que hores després de la seva publicació, el ministre Màxim Huerta —que ha estat el membre més popular del govern espanyol, tot i ocupar el càrrec de ministre durant només una setmana— presentava la seva dimissió per defraudar 218.000 euros a través d’una societat creada l’any 2006.

 

 

La dimissió de Huerta i la destitució de Lopetegui —que marxa al Reial Madrid, però que tenia l’anhel de dirigir la selecció espanyola durant aquest Mundial— han estat el pretext ideal per Rufián, qui no ha dubtat en fer mofa d’ambdós.

El rei, convidat d’excepció a la crítica de Rufián

El rei Felip, que moltes altres vegades ha estat objecte de crítiques per part del republicà, tampoc s’ha deslliurat de la crítica. En aquest cas, però, aquesta ha estat encoberta perquè Rufián només ha optat per publicar una imatge on es podia veure el monarca entre Lopetegui i Huerta a la ciutat esportiva de Las Rozas.

 

El tweet de Rufián, així mateix, compta amb més de 4.000 comentaris i 8.000 likes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris