Rufián insta als periodistes que «busquen l’Anna Gabriel a Suïssa» que cerquin el que han «robat» altres personalitats espanyoles

El diputat d'Esquerra al congrés ha tornat a carregar via twitter

Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu
Gabriel Rufián, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián és d’aquells que no s’arronsa davant les adversitats. El diputat d’Esquerra Republicana al congrés dels diputats espanyol s’ha convertit en un dels enfants terribles de tots aquells que carreguen contra Catalunya gràcies a la seva arma predilecte: twitter.

Rufián, de fet, és un dels polítics més actius a la xarxa i així ho evidencia dia si dia també reprovant i castigant diversos comentaris. Aquest diumenge, en concret, el diputat ha optat per donar un consell als periodistes espanyols i per incriminar aquells que, en el seu moment, van marxar a Suïssa per evadir impostos.

Els mitjans espanyols, assenyalats

Gabriel Rufián ha aprofitat el migdia d’aquest diumenge, 18 de febrer, per llançar un advertiment als periodistes dels mitjans estatals. 

«A veure si ara que hi ha tants periodistes buscant l’Anna Gabriel a Suïssa tenen una estona per buscar el que ha robat Urdangarin, Granados, Rato i Bárcenas», ha explicat en un tweet que gairebé supera els 5.000 ‘retweets’ i els 10.000 ‘likes’.

A més, aprofitant l’equivocació d’un tuitàre que li ha recordat que Jordi Pujol també hauria evadit impostos a Suïssa. En aquest cas, però, aquest ha recordat que faltava «Puyol» —i no Jordi Pujol— i per la qual cosa, Rufián ha dit: «Gran Puyol».

Rufián defensa Anna Gabriel

En relació a la fugida de l’exdiputada de la CUP i actual membre de la plataforma Endavant, Anna Gabriel, el membre d’Esquerra ha recordat que només s’incrimina a Gabriel per preparar la seva defensa.

«A Suïssa a evadir impostos per suborns, sí, però a preparar defenses per referèndums, no», ha explicat.

Les xarxes, finalment, han reaccionat als comentaris de Gabriel Rufián, com acostuma a ser natural darrerament.


Comentaris

envia el comentari