Rufián ironitza a Twitter sobre la «convivència» defensada pel Felip VI

El diputat d'ERC ha compartit, per il·lustrar el seu missatge, la fotografia de l'enganxada entre la reina Sofia i la princesa Elionor aquest estiu a una església de Mallorca

Gabriel Rufián ha utilitzat una foto de la Familia Reial per ilustrar la convivència
Gabriel Rufián ha utilitzat una foto de la Família Reial per il·lustrar la convivència defensada per Felip VI  | CatalunyaDiari.cat

El discurs de Nadal de Felip VI ha provocat reaccions de tota mena entre els diferents representants polítics. Els partits constitucionalistes van alabar la crida que va fer a defensar la Constitució Espanyola i la convivència a Catalunya. Altres com Gabriel Rufián van reaccionar amb ironia a aquesta part del missatge institucional del monarca

El diputat republicà va compartir un missatge a Twitter on il·lustrava de manera irònica el que per ell era la convivència defensa pel monarca. Sota la paraula «convivència», va publicar la fotografia on es pot veure el moment de tensió que van protagonitzar la infanta Elionor i la reina Sofia en una església de Mallorca durant aquest estiu. 

Rufián va contestar amb sarcasme, en una altra piulada, aquells que van criticar la seva publicació i que li van dedicar tota classe d'insults. Va dir, en un to clarament jocós que tothom no va entendre, que «si no t'agrada el rei, no el votis i ja, però ja n'hi ha prou de criticar-lo».  

  

Sobre els presos: «Viuran el Nadal sense els fills per un referèndum»

Gabriel Rufián, com moltes altres persones, va aprofitar les festes de Nadal per enviar un missatge dirigit als polítics independentistes que es troben empresonats a diferents centres penitenciaris catalans. I concretament, ha mostrat un altre la seva disconformitat pel seu empresonament i els motius d'aquest.

«Avui passaran la nit en una cel·la sense els seus fills, 9 persones per un referèndum», va escriure al seu compte de Twitter el diputat d'Esquerra Republicana. Aquest també va afirmar que «seran festes però no bones»

Quim Torra també va respondre al rei 

Quim Torra va retreure al Rei d'Espanya que a Catalunya «no hi ha un problema de convivència, sinó de democràcia i de justícia».  Aprofitant l'ofrena tradicional a la tomba de Francesc Macià, el president de la Generalitat va contestar així al discurs de Nadal del monarca.


Comentaris

envia el comentari